روابط عمومی

EN | AR |

پیام نماینده ولی فقیه در استان به مناسبت قرارگیری عضو هیات علمی و دانشگاه محقق اردبیلی در زمره دانشمندان و دانشگاه های یک درصد برتر جهان

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به مناسبت قرارگیری عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی برای ششمین سال پیاپی در زمره دانشمندان یک درصد برتر جهان و دانشگاه محقق اردبیلی برای دومین بار در زمره دانشگاه های یک درصد برتر جهان پیامی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به مناسبت قرارگیری عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی برای ششمین سال پیاپی در زمره دانشمندان یک درصد برتر جهان و دانشگاه محقق اردبیلی برای دومین بار در زمره دانشگاه های یک درصد برتر جهان پیامی صادر کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
یَرْفَع اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ... (۱۱ مجادله(
 
با کمال مسرت و تمام مباهات، خالصانه ترین ارادت و تحسین خود را به مناسبت حیازت رتبه ورود به جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان، توسط جوان پر استعداد و نخبه پرنبوغ، جناب استاد دکتر شایقی که برای ششمین بار این مدال را تصاحب کرده اند و همچنین به مناسبت ورود دانشگاه محقق اردبیلی به فهرست دانشگاه های پراستناد برتر های دنیا که برای دومین بار صورت گرفت به محضر جناب آقای دکتر شایقی، اساتید معظم دانشگاه محقق اردبیلی و ریاست آن و همچنین به ساحت هم استانی های عزیزم تقدیم می دارم.
استعداد جوان های این خطه مبارک کشور را ارج می نهم و در برابر قابلیت های سحار این قطعه ایران عزیز سر تعظیم فرود می آورم. بدون شک این فتح بزرگ سنگر های علم و دانش و این تقدم ها از برکات انقلاب عظیم ملت بزرگ ما و از ثمرات خون مقدس شهداست. نقطه هدف انقلاب اسلامی در عرصه علم، نه تنها سهیم شدن در تولید دانش جهانی و حرکت پایاپای با آخرین یافته های علمی دنیا بلکه بالاتر از آن، همت برای پیشبرد مرزهای فعلی علم و دانش ، مقصد آرمانی انقلاب اسلامی است.
 
والله علی ما نقول وکیل انه خیر ناصر و معین
 الاحقر سید حسن عاملی
۲۷  آذر ۱۳۹۹ برابر با ۲ جمادی الاولی ۱۴۴۲
اردبیل المحروسه المحمیه
 
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 652 بار   |   دفعات چاپ: 181 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر