رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی: افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبار طرح های بین سازمانی نسبت به سال قبل
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی از افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبار طرح های بین سازمانی نسبت به سال قبل خبر داد.

دکتر مهدی داوری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در بخش ارتباط علمی با جامعه با بیش از ۵۰ سازمان، اداره و شرکت تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی امضا شده و حاصل آن، انعقاد ۱۹۴ مورد قرارداد طرح پژوهشی بین سازمانی با اعتبار بالغ بر ۶۲ میلیارد ریال میباشد.
وی اضافه کرد: در هفت سال اخیر، بیش از ۴۵۰ فقره پروپوزال طرح پژوهشی اعضای هیأت علمی به دستگاه های اجرایی و واحدهای تولیدی ارسال و مورد پیگیری قرار گرفته است.
داوری با اشاره به افزایش اعتبار قرارداد طرح های بین سازمانی در سال ۹۸ به بیش از ۱۱ میلیارد ریال گفت: قرارداد حدود ۱۴ طرح بین سازمانی با دستگاه های اجرایی از محل اعتبار بند «ز» تبصره «۹» قانون بودجه سال ۹۸ تا پایان امسال منعقد خواهد شد.
وی به اعزام دو نفر از اعضای هیأت علمی به فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت و جامعه مطابق شیوه نامه وزارتی به «شرکت توسعه مهندسی نفت» و «شرکت صنایع تولیدی کروز» اشاره و اظهار امیدواری کرد: این دوره ها در افزایش ارتباط بین دانشگاه و جامعه و آشنایی اساتید با مشکلات جامعه و صنعت و نقش آفرینی دانشگاهیان در حل مسائل جامعه و صنعت و نیز افزایش پروژه های تقاضامحور و پایان نامه ها و رساله های نیازمحور نقش مؤثری داشته باشد.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی، از انتخاب ۴ طرح بین سازمانی دانشگاه به عنوان طرح برگزیده ملی در دو سال اخیر از طرف وزارت علوم و صنعت، معدن و تجارت خبر داد و اثربخشی اساتید دانشگاه را در برخی عرصه های علمی از جمله پژوهش های کاربردی گردشگری، امنیت سایبری، برق و HSE قابل توجه دانست.
وی یادآور شد: در حال حاضر تعداد ۳۲ نفر از همکاران در ۷۵ شورای پژوهشی و کمیته تحقیقات دستگاه های اجرایی، سازمان ها و شرکت های تخصصی استانی و ملی عضویت دارند و به ارایه مشاوره های تخصصی می پردازند.
داوری یادآور شد: در بخش کارآفرینی نیز اقدامات مهمی صورت گرفته از جمله ارایه درس دو واحدی مبانی کارآفرینی در دانشگاه که با استقبال خوب دانشجویان روبرو شده و تاکنون در ۱۰ نیمسال تحصیلی (در مجموع ۴۳ کلاس برای ۱۵۷۴ دانشجو) ارایه شده است.
وی تاسیس دفتر مشاوره کارآفرینی و تعاون را از برنامه های دیگر مرکز برشمرد که با مشارکت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ارایه مشاوره رایگان به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان و فارغ التحصیلان با راههای ایجاد کسب و کار و قوانین و مقررات کسب و کار دایر است.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی برگزاری ۳۰ کارگاه آموزشی مختلف ویژه دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان را از برنامه های دیگر مرکز عنوان کرد.
داوری ضمن قدردانی از اساتیدی که در اجرای طرح های بین سازمانی و سایر همکاری های برون دانشگاهی مشارکت فعال داشته اند، ابراز امیدواری کرد: با همت مدیران استانی و مشارکت همه جانبه اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، شاهد گسترش ارتباطات و همکاری های علمی بین دانشگاه و سازمان های اجرایی و واحدهای صنعتی و ارتقای نقش محوری دانشگاه در تمام ابعاد علمی، تکنولوژیکی و فرهنگی جامعه و تحقق شعار «دانشگاه جامعه محور» باشیم.
دفعات مشاهده: 566 بار |
دفعات چاپ: 128 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر