رونمایی از پوستر رویداد علمی دانشگاه خلاق (UMAup) در دانشگاه محقق اردبیلی
مراسم رونمایی از پوستر رویداد علمی (UMAup) در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
_%D8%AF%D8%B1_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82_%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D9%84%DB%8C_98-7-1.JPG)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم گفت: امیدواریم دانشجویان با بهره مندی از پتانسیل موجود در تیم طراحی این رویداد و وجود پشتیبانی مالی گسترده از طریق پارک علم و فناوری و مرکز رشد از طرح (UMAup)در جهت شکوفایی ایده های خود گام بردارند.
دکتر حبیب ابراهیم پور رئیس پارک علم و فناوری اردبیل گفت: این طرح در هفت مرحله اجرا خواهد شد و پس از مرحله هفتم نهایتاً ایده هایی که موفق شده اند، اما قابلیت تجاری کردن نداشته باشند هدیه ای به آنها تعلق خواهد گرفت، اما ایده های موفق تحت هدایت و شتاب دهی قرار گرفته و تقویت و تجاری خواهد شد.
دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز حمایت های ریاست دانشگاه را زمینه ساز برای پویایی این طرح عنوان کرد و افزود: سال گذشته هفت نفر از اعضای انجمن های علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان عضو شورای انجمن های علمی کشوری انتخاب شده اند و مقام های متعدد کشوری نیز در سال های قبل توسط همین عزیزان کسب شده است.
دکتر معراج شرری مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز تاکید کرد: رویداد علمی دانشگاه خلاق (uma up) منطبق با بسته خط مشی نسل دوم انجمن های علمی بوده و در عین حال همسو با نسل چهارم دانشگاه ها و رویکردی جامعه محور داشته که هدف نهایی آن، ایجاد زمینه برای حل مسأله است.
دکتر برومند صلاحی رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه مرکز رشد در کنار پارک علم و فناوری از ایده های فوق پشتیبانی خواهد کرد، گفت: تمرین ایده پردازی و خلاقیت آفرینی راه را برای مطرح کردن ایده های برتر باز خواهد کرد.
گفتنی است در ادامه دکتر علی روشنیان فرد استادیار گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه محقق اردبیلی و حسین واثق دانشجوی دکتری دانشگاه تبریز از طرحان و عضو تیم راهبری این رویداد به معرفی کامل این رویداد علمی پرداختند و در پایان این مراسم از پوستر دانشگاه خلاق UMAup رونمایی و از دانشجویان علاقمند جهت شرکت در کارگاه های رشد و خلاقیت، طرح دانشگاه خلاق UMAup ثبت نام به عمل آمد.
دفعات مشاهده: ۹۷۹ بار |
دفعات چاپ: ۲۱۲ بار |
دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار |
۰ نظر