مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: آغاز به کار آزمایشی رستوران «تاک» با مشارکت بخش خصوصی در دانشگاه محقق اردبیلی
مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی از آغاز به کار آزمایشی رستوران تاک(تنوع، انتخاب و کیفیت) با مشارکت بخش خصوصی در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل گلی از آغاز به کار آزمایشی رستوران تاک(تنوع، انتخاب و کیفیت) با مشارکت بخش خصوصی در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: این رستوران با هدف ارائه غذای با کیفیت و متنوع به دانشجویان، اساتید و کارمندان راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه با راه اندازی این رستوران با کاهش بار سلف مرکزی دانشگاه روبرو خواهیم شد، افزود: افزایش رضایتمندی و رفاه دانشجویان هدف اصلی دانشگاه از راه اندازی این رستوران است.
گلی با بیان اینکه این رستوران در گام اول با ارائه وعده غذایی ناهار به ظرفیت ۳۰۰ نفر فعالیت خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: وعده غذایی شام و همچنین بخش کافی شاپ و فست فود این رستوران نیز به زودی آغاز به کار خواهد کرد.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با نظر مساعد مسئولان دانشگاه، برای دانشجویانی که از غذای اصلی در رستوران خصوصی استفاده نمایند، ۵ هزار تومان یارانه از سوی دانشگاه پرداخت می شود.
دفعات مشاهده: 2068 بار |
دفعات چاپ: 305 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر