رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: مرکز نوآوری دانشگاه محقق اردبیلی ایجاد می شود
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از قول مساعد معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری برای ایجاد مرکز نوآوری دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی از ارائه درخواست ایجاد مرکز نوآوری دانشگاه محقق اردبیلی با حمایت های استاندار اردبیل به دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری خبر داد و گفت: در سفر معاونت محترم علمی و فناوری به استان اردبیل، دکتر ستاری علاوه بر صدور دستور اقدام لازم، قول مساعد را برای تاسیس این مرکز دادند تا تولید و تجاری سازی محصولات فناورانه شدت بیشتری بگیرد.
وی افزود: طبق تعریف صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، مرکز نوآوری مرکزی است متشکل از یک یا چند تیم نوآور که با همکاری مراکز تحقیقاتی و شرکت های متقاضی محصولات جدید در یک حوزه تخصصی در چارچوب برنامه ای بلندمدت با هم همکاری می کنند.
گفتنی است مراکز نوآوری شامل تیم هایی از افراد و معمولاً سایت هایی هستند که به عنوان قطب فناوری و نوآوری شناخته می شوند و هدف آنها ایجاد یک اکوسیستم حاوی استارت آپ ها، شتاب دهنده ها، سرمایه گذاران، فروشندگان و مؤسسات آکادمیک و دانشگاهی است که این قطب های نوآوری ایجاد می کنند.
چرخه حمایت از ایده های نوین تا مرحله تبدیل شدن به محصولات فناورانه قابل عرضه به بازار، رسالت اصلی پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری است. از این رو، مراکز نوآوری با هدف حمایت از افراد مستعد و خلاق، از طریق ایجاد بسترهای حمایتی مناسب، زمینه پرورش ایدههای نو و کاربردی را به عنوان نخستین گام چرخه فراهم می آورند. این مرکز زیر نظر مرکز رشد می باشد و فقط تیم های نوآور در آنها پذیرش می شوند.
این مراکز با برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه های مرتبط با خلاقیت و نوآوری در سطوح مختلف مدارس، دانشگاه ها و سازمان ها، همچنین برگزاری رویدادهایی همچون ایده شو، استارت آپ ویکند و غیره رسالت خود را در زمینه توسعه خلاقیت و نوآوری و در نهایت کارآفرینی دنبال و از این طریق ایده ها را به سمت و سوی عملی شدن و ایجاد کسب و کار هدایت می کنند.
همچنین ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایدههای نو بر مبنای دانش، حمایت از طرح های پژوهشگران، محققان، دانشجویان و دانش آموزان، پذیرش نوآوران و کمک به ایجاد، پرورش و بقای فعالیت نوآورانه و هدایت آنها به سمت فعالیتهای گروهی، هدایت نوآوران به سمت ثبت اختراع، شرکت در مسابقات علمی و جشنواره ها و فراهم آوردن تسهیلات برای ادامه فعالیت و پذیرش در مراکز رشد، کمک به شکل گیری و حیات شرکت های دانش بنیان، ایجاد بستر مناسب برای کارآفرینی، اشتغال و تجاری سازی محصولات، تولید فناوری و خروج از مونتاژکاری، گسترش فناوری و ایجاد بستر تجاری سازی در زمینه های مختلف(خروج از فرهنگ تکمحوری بودن و ترک عادت تولید فقط در یک زمینه خاص)، شناسایی شرکت های همکار و تشکیل تیم صنعتی یا مشارکت، تجاری سازی محصول نهایی، معرفی آن به بازار با استفاده از کمک شرکت همکار و تلاش برای فراهم آوردن حمایت های قانونی برای حفظ حقوق مالکیت فکری از اهداف و وظایف مراکز نوآوری هستند.
دفعات مشاهده: 941 بار |
دفعات چاپ: 228 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر