روابط عمومی

EN | AR | AZ |

سلسله گفتگوهای تخصصی با اعضای هیات علمی -1 دکتر شاهدی اصل: تکنولوژی و صنعت از پژوهش شکوفا می شود

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: تکنولوژی و صنعت از پژوهش شکوفا می شود.

دکتر مهدی شاهدی اصل در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با بیان این مطلب افزود: شاخصه های پژوهشی در ارتقای رتبه دانشگاه موثر است بنابراین باید نگاه ویژه ای به این مقوله داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برای اساتید دانشگاه چهار نوع فعالیت علمی- آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی تعریف شده است، ادامه داد: در حوزه آموزشی تدریس در کلاس، راهنمایی و مشاوره دانشجویان از مهمترین وظایف اساتید است و در حوزه پژوهشی، پرورش روحیه پژوهشگری در دانشجویان و آموختن الفبای پژوهش به آنها از یک استاد انتظار می رود.
این عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی افزود: امروزه افزون بر وظایف مذکور، بر کارآفرینی، تبدیل علم به ثروت و حل مشکلات جامعه نیز تاکید می شود.
شاهدی اصل ادامه داد: اساتید با حضور پررنگ در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و تاسیس شرکت های دانش بنیان می توانند یافته های علمی و پژوهشی خود را به صورت کاربردی در سطح جامعه پیاده کنند.
وی با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه باید علم و دانش را از حالت تئوری و نظری به سمت صنعت و فناوری سوق دهند، اضافه کرد: با این کار می توان دانشجویان را به سمت مهارت آموزی هدایت کرد و با ایجاد اعتماد به نفس در آنها، فرهنگ خود اشتغالی را میان دانشجویان ترویج داد تا کمتر در اندیشه استخدام باشند.
عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه در کشورهای توسعه یافته اساسا تاسیس دانشگاه ها با رویکرد حل مشکلات صنعت و جامعه است، گفت: در این کشورها بودجه های تخصیصی برای این کارها، لزوما دولتی نیست بلکه صنعتگران موقع احساس نیاز به سراغ دانشگاه و دانشگاهیان می روند و اساتید ضمن پژوهش و ارائه راهکار برای حل این مشکلات، نتایج را به صورت مقاله، کتاب و اختراع ثبت می کنند.
 
وی با اشاره به تاثیر همکاری های بین المللی در ارتقای رتبه دانشگاه ها تصریح کرد: ارتباطات بین المللی، برگزاری کنفرانس ها و کارگاه ها، توجه به فعالیت های بین رشته ای و بین گرایشی از مهمترین شاخصه های توسعه دانشگاه ها است.
شاهدی اصل با بیان اینکه امروزه ارتباطات بین المللی و همکاری با دانشمندان و پژوهشگران کشورهای گوناگون از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، تصریح کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه ها باید با حضور پررنگ در فضای اینترنت و شبکه های مجازی تخصصی، مقدمات آشنایی و ارتباط با اساتید و پژوهشگران کشورهای مختلف را فراهم کنند.
وی در رابطه با فعالیت ها و زمینه تخصصی خود خاطر نشان کرد: بنده اولین عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در رشته مهندسی مواد هستم و در حوزه مواد پیشرفته، نانو فناوری و کامپوزیت های سرامیکی و فلزی فعالیت دارم و با اینکه کمتر از سه سال از آغاز به کارم در این دانشگاه می گذرد، با تلاش و کوشش شبانه روزی به سهم خود سعی در اعتلای هر چه بیشتر نام و آوازه دانشگاه داشته ام.
عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: برگزیده شدن به عنوان پژوهشگر برتر درون دانشگاهی در حوزه فنی و مهندسی، انتشار حدود 50 مقاله ISI، ارایه 40 مقاله در کنفرانس های داخلی و خارجی، تالیف بیش از 10 جلد کتاب تخصصی، اجرای 5 طرح پژوهشی دانشگاهی، برگزاری چندین کارگاه تخصصی و داوری برای بیش از 20 ژورنال معتبر داخلی و خارجی از جمله سوابق بنده در چند سال اخیر بوده است.
 شاهدی اصل افزود: هم اکنون چندین همکاری‌ علمی و پژوهشی با اعضای هیات علمی و پژوهشگران داخلی و خارجی دارم که از آن جمله می توان به انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک با مراکز دانشگاهی از کشورهای کره جنوبی، ترکیه، آلمان، تونس، کانادا و ایتالیا اشاره کرد.
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1353 بار   |   دفعات چاپ: 274 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر