رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: میزان فعالیت های فرهنگی و تربیتی در دانشگاه محقق اردبیلی چشمگیر است
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: میزان فعالیت های فرهنگی و تربیتی در دانشگاه محقق اردبیلی چشمگیر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر گودرز صادقی در اولین همایش ملی چشم انداز تعلیم و تربیت و مشاوره در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: اگر همه علوم از جمله ریاضیات، فیزیک، نانوتکنولوژی و غیره وسیله باشند، گروهی از علوم در حوزه علوم انسانی نیز هدف هستند.
وی با بیان اینکه در استان اردبیل وقتی از آسیب های اجتماعی صحبت می شود، به مسائل روبنایی توجه می شود، گفت: در حال حاضر آمار مرگ ناشی از خودکشی بیشتر از مرگ ناشی از درگیری و خشونت های کلامی است.
صادقی با تاکید بر اینکه تربیت را باید در هر مقطع و سنی بپذیریم و خود را تافته جدابافته ندانیم، تصریح کرد: در همین راستا دانشگاه محقق اردبیلی سرشار از انسان های فرهیخته و صاحبنظر است و به این مهم به عنوان یک مزیت نسبی برای دانشگاه نگاه می کنیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه از محورهای فرهنگی استان اردبیل است، ادامه داد: میزان فعالیت های فرهنگی و تربیتی در دانشگاه به نوعی از میزان فعالیت های فرهنگی و تربیتی کل مجموعه های استان بیشتر است.
وی تاکید کرد: در دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خود را ملزم می دانیم به وظایف خود عمل کنیم.
شفیع شفیعی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل با بیان اینکه خوشبختانه دانشگاه محقق اردبیلی در دو سال اخیر در حوزه آسیب های اجتماعی بیشتر ورود پیدا کرده است، افزود: به دلیل شیوع برخی از آسیب های اجتماعی مثل خودکشی، طلاق و غیره در استان، آمار خوبی در این حوزه نداریم و ورود دانشگاه به این بحث نویدی است که ما را به شرایط بهتری رهنمون کند.
وی با انتقاد از برخی اظهارنظرهای غیرتخصصی در حوزه آسیب های اجتماعی، گفت: جای بسی خوشحالی است که دانشگاه در این راه پیش قدم شده و امیدواریم با ورود دانشگاه به این حوزه وضعیت بهتر شود.
شفیعی با بیان اینکه بیشترین نقدها در بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی مربوط به نظام تعلیم و تربیت ما است، افزود: امیدواریم این همایش راهبرد مشخصی را به این نظام ارائه دهد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل خاطرنشان کرد: حذف آزمون تیزهوشان و تکالیف درسی برای عید رویکرد جدید آموزش و پرورش است تا دانش آموزان بیشتر درگیر مهارت های اجتماعی شوند.
وی ادامه داد: ستاد هیات های اندیشه ورزی در حوزه آسیب های اجتماعی در دانشگاه محقق اردبیلی افتتاح شده که قدم مثبتی است تا در آینده جامعه سالم و مثبتی داشته باشیم و نتایج آن برای استان مفید باشد.
دکتر حسین قمری دبیر علمی این همایش نیز گفت: از بابت شیوع آسیب های اجتماعی در یک شرایط خاصی هستیم که مشارکت در عرصه تعلیم و تربیت و مشاوره را طلب می کند.
وی گفت: در این همایش از مجموع مقالات پذیرفته شده توسط هیات داوران، 42 مقاله به صورت سخنرانی انتخاب شده است.
دکتر علی خالق خواه دبیر اجرایی این همایش نیز تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه همایش را 300 مقاله عنوان کرد و افزود: از این تعداد، 270 مقاله پذیرفته شد که 42 مورد آن به صورت سخنرانی ارائه می شود.
وی با اشاره به اهداف این همایش علمی، گفت: بررسی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه تعلیم و تربیت و مشاوره، تعامل و تبادل تجارب پژوهشگران و متخصصین حوزه علوم تربیتی و مشاوره و ارتقا، توسعه و ترویج دانش منابع انسانی از جمله این اهداف هستند.
خالق خواه همچنین افق فلسفی تعلیم و تربیت، تربیت دینی و اخلاقی در آینده، شیوه های نو در مدیریت مدرسه، تعلیم و تربیت چند فرهنگی، کاربرد فناوری اطلاعات در آموزش، مبانی روانشناختی تعلیم و تربیت، مبانی اقتصادی تعلیم و تربیت، رویکردهای نو در مدیریت آموزشی، مشاوره پیشگیرانه و مداخله ای، مشاوره در مدرسه، رویکردها و چالش ها، آموزش عالی و مشاوره، خدمات مشاوره خصوصی و غیر دولتی، نظریه پردازی در مشاوره، مشاوره چند فرهنگی، جایگاه حرفه مشاوره، آموزش عالی، مدیریت و توسعه دانشگاهی، نظارت و ارزشیابی، یاددهی و یادگیری و اقتصاد و منابع مالی را محورهای این همایش عنوان کرد.
دفعات مشاهده: 1559 بار |
دفعات چاپ: 316 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر