رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه، سرپناهی برای بانوان است
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دفتر رسیدگی به امور زنان این دانشگاه، سرپناهی برای بانوان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر گودرز صادقی در جشن سومین سالگرد تاسیس دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه با بیان این مطلب افزود: در طول چهار سال گذشته برخی برنامه ها در سطح دانشگاه انجام شده است که قبلا انجام نشده بود و یکی از این برنامه ها، راه اندازی دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه است.
وی افزود: هدف اصلی از راه اندازی دفتر رسیدگی به امور زنان این بود که خانه کوچکی وجود داشته باشد تا در محیط مردم سالار، سرپناهی برای بانوان بوده و در این محیط زنان احساس صمیمیت بیشتری داشته باشند.
صادقی با اشاره به اینکه هر کس باید از حق خودش دفاع کند، افزود: برخی افراد از ناحق خودشان هم دفاع می کنند اما دفاع از خود کار خاصی نیست بلکه دفاع از حقوق دیگران فضیلت است و این حق می تواند متعلق به زن یا مرد باشد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مسلمانان باید از حقوق هم کیشان خود دفاع کنند، اظهار کرد: حمایت از هم کیشان برای ما اولویت است اما این بدان معنا نیست که چشم از واقعیت ها ببیندیم.
صادقی با اشاره به اینکه در دهه های گذشته دختران دانشجو گام های بسیار اساسی در کشور برداشتند، تصریح کرد: چند سال پیش، ایران از نظر نسبت دانشجویان دختر به پسر در دانشگاه ها در جایگاه سوم جهان قرار داشت.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه محقق اردبیلی هنوز در حوزه مدیریت زنان لنگ می زنیم، اظهار کرد: تلاش ما بر این است که از خانم ها در حوزه مدیریت بیشتر استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: در طول 4 سال گذشته تعداد خانم هایی که به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه جذب شده اند، بیشتر از تعداد خانم های هیات علمی جذب شده در 36 سال عمر دانشگاه است.
صادقی با اشاره به اینکه آینده درخشانی برای زنان دانشگاه می بینم، افزود: برابری زن و مرد به این معنا نیست که هر کاری که مرد انجام می دهد، زن نیز آن کار را انجام دهد بلکه به این معنا است که حقوق زنان نادیده گرفته نشود و هر کدام از این دو قشر، حق خودشان را داشته باشند.
مسئول دفتر رسیدگی به امور زنان و مشاور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در امور بانوان با بیان اینکه دختران امروز نیازمند زن الگو هستند، تصریح کرد: دختران امروز نیازمند هستند تا از مسیر تک محوری و تک جنسیتی دور شوند.
میترا اجودی مقدم افزود: زنان باید سر میز مدیریت ها جایگاه داشته باشند و برای رسیدن به این جایگاه ها تلاش کنند.
مسئول دفتر رسیدگی به امور زنان و مشاور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در امور بانوان افزود: زنان باید به یکدیگر اعتماد داشته و به برابری حقوق زنان ایمان داشته باشند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: بسیاری از خواسته های خانم ها با مشکل قانونی مواجه است.
فریبا محمدلو با اشاره به سفارشات رئیس جمهور برای استفاده از بانوان در مدیریت ها تصریح کرد: در دولت یازدهم در دولت محلی 5 مدیر کل، 3 مشاور استاندار و 207 رئیس اداره، کارشناس مسئول و معاون از خانم ها بودند و امیدواریم تعداد خانم های مدیر افزایش یابد.
یادآور می شود؛ صندلی داغ برای اولین زن شهردار استان اردبیل، اهدای احکام عضویت زنان در کمیته های دانشگاه محقق اردبیلی و تجلیل از مشارکت کنندگان در برنامه های دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه از دیگر بخش های این برنامه بود.
دفعات مشاهده: 2284 بار |
دفعات چاپ: 552 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر