روابط عمومی

EN | AR |

سرپرست مدیریت دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی: هوشمندسازی خدمات دانشجویی، بهبود وضعیت غذاخوری دانشگاه و جذب منابع مالی

سرپرست مدیریت دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی فعالیت­های انجام یافته در سه سال اخیر در حوزه هوشمندسازی خدمات دانشجویی، بهبود وضعیت غذاخوری دانشگاه و جذب منابع مالی را تشریح کرد.
دکتر اسماعیل گلی کلانپا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به تدوین برنامه جامع 5 ساله خدمات دانشجویی، هوشمند سازی خدمات دانشجویی و گسترش خدمات الکترونیک را از جمله برنامه ­های محوری مدیریت دانشجویی ذکر کرد و گفت: در این راستا، کلیه مراحل واگذاری خوابگاه دانشجویی اعم از رزرو و واریز اجاره بهای خوابگاه از طریق نرم افزار گلستان دانشجویی و نرم افزار فاز 2 صندوق رفاه دانشجویان انجام می­ گیرد که نقش بسیار مهمی در کاهش مراجعه حضوری دانشجویان داشته است.
وی ضمن تقدیر از همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیریت حراست دانشگاه، افزود: راه ­اندازی کنترل هوشمند(گیت) تردد دانشجویان مجتمع خوابگاهی کوثر، نصب دوربین مدار بسته به محوطه تمام خوابگاه ‌های خودگردان و دیوار متصل به خیابان مجتمع خوابگاهی کوثر و کانکس و برگزاری انتخابات شورای صنفی به صورت الکترونیکی از دیگر اقدامات مهم در این زمینه می­باشد.
سرپرست مدیریت دانشجویی دانشگاه با اشاره به دو منویی شدن اکثر وعده­ های غذایی غذاخوری دانشگاه و توزیع و پخت حدود شش هزار پرس وعده غذایی در هر روز، تلاش برای بهبود کیفیت غذای دانشجویی را از دیگر برنامه ­های مهم این مدیریت اعلام کرد و گفت: نوع برنج غذاخوری دانشگاه تغییر یافته است. همچنین خرید تجهیزات جدید نظیر ظرفشویی، کانتر توزیع غذا، گرم خانه و توزیع غذا در خوابگاه ­های خودگردان و خوابگاه شهید رحیمی، زیباسازی سالن غذاخوری و توزیع صبحانه به همراه وعده غذایی شام از جمله اقدامات انجام یافته در بخش غذاخوری دانشگاه می ­باشد.
گلی با اشاره با ضرورت راه ­اندازی رستوران­ های مکمل با مشارکت بخش خصوصی، بیان کرد: از سال 1393 این موضوع به همت معاونت دانشجویی وقت دانشگاه پیشنهاد و جزو برنامه­ های 5 ساله خدمات جامع دانشجویی قرار گرفت. خوشبختانه این طرح در هیات امنای دانشگاه تصویب شده است و به زودی اقدامات اولیه راه­ اندازی آن انجام خواهد شد. در این طرح، به غذای خورده شده توسط دانشجویان یارانه پرداخت خواهد شد که اجرای آن نقش مهمی در کاهش ترافیک غذاخوری مرکزی و افزایش رضایت­مندی دانشجویان خواهد داشت.
وی توجه به تامین منابع مالی اقدامات پیش­بینی شده در برنامه 5 ساله جامع خدمات دانشجویی از خارج دانشگاه و درآمدزایی را یکی دیگر از اولویت ­های کاری مدیریت دانشجویی دانشگاه در سه سال گذشته عنوان کرد و گفت: با برنامه ­ریزی و پگیری ­های لازم مدیران مرتبط با امور دانشجویی وزارت علوم از جمله معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، رئیس محترم صندوق رفاه دانشجویان و مدیر خدمات رفاهی صندوق رفاه از بخش ­های مختلف دانشگاه بازدید کرده ­اند که در نتیجه آنها، حدود 10 میلیارد ریال از سوی رئیس سازمان امور دانشجویان و حدود 15 میلیارد ریال از سوی رئیس صندوق رفاه دانشجویان به بخش دانشجویی دانشگاه کمک شده است که در تعمیر و تجهیز خوابگاه­ ها و غذاخوری دانشگاه هزینه شده است.
وی به درآمدزایی مدیریت دانشجویی از اسکان مهمانان تابستانه اشاره و بیان کرد: درآمدهای این بخش در سال 93 حدود 50 میلیون تومان بود که در سال 94 و 95 به قریب 100 میلیون تومان و در سال 96 به 250 میلیون تومان افزایش یافته است.
سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه ضمن قدردانی از همکاری بخش­ های مختلف دانشگاه، راه­اندازی رستوران مکمل، برقراری ارتباط بین نرم افزار گلستان دانشجویی و سیستم فاز 2 صندوق رفاه دانشجویی، صنعتی سازی غذخوری دانشگاه و تلاش برای جذب منابع مالی را از برنامه­ های محوری آتی حوزه دانشجویی در کیفی سازی خدمات دانشجویی ذکر کرد.
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1218 بار   |   دفعات چاپ: 348 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر