رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: آزادگان نماد عزت هستند
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: آزادگان نماد عزت و استقامت در برابر بدخواهان نظام و انقلاب هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی در مراسم تجلیل از آزادگان این دانشگاه با بیان این مطلب افزود: حضور در جبهه های جنگ سختی های خود را داشت اما حب الوطن تمام سختی ها و تلخی های آن را شیرین کرده بود.
وی با اشاره به اینکه نیروهای بعثی بدترین رفتارها را با آزادگان داشته اند، تصریح کرد: آزادگان سرافراز میهن اسلامی در برابر تمامی بد رفتاریهای آنها سرخم فرود نیاوردند تا نشان دهند که به خاطر نظام، انقلاب و میهن حاضر به فداکاری و از خود گذشتگی هستند.
صادقی با بیان اینکه کارکنان دانشگاه محقق اردبیلی جایگاه ویژه ای برای آزادگان قائل هستند، تصریح کرد: تلاش ما بر این است که تمامی حق و حقوق خانواده های آزاده، شهدا و ایثارگر را به موقع پرداخت کنیم تا شرمنده این عزیزان نباشیم.
یادآور می شود در این مراسم از طاهر یحیوی و عزیز رحیمی دو ایثارگر دانشگاه محقق اردبیل با اهدای جوایزی تجلیل شدند.
دفعات مشاهده: 1908 بار |
دفعات چاپ: 227 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر