EN | AR | AZ |

اعضا - رضوان شاددل


:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: دکتر رضوان شاددل | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
دانشجویان تحت راهنمایی
دانشجویان کارشناسی ارشد:
1. معصومه سلامتیان (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: تولید پودر ژله با استفاده از هندوانه کوهی و مقایسه ی آن با پودر ژله ی تولید شده با نانولیپوزوم هندوانه کوهی؛ تاریخ دفاع: 1400/11/30
2. سحر نامور (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: بهبود پایداری بتاکاروتن توسط نانوذرات لیپوزومی در پاستیل؛ تاریخ دفاع: 1401/06/21
3. شادی رجبی مقدم (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: تولید پودر نوشیدنی فوری با کافئین و مقایسه آن با پودر نوشیدنی تولید شده با نانولیپوزوم کافئین؛ تاریخ دفاع: 1401/11/12
4. سید علی میرصفای مقدم (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: بررسی غنی سازی نوشیدنی با طعم نعناع با استفاده از عصاره سبوس برنج و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی؛ تاریخ دفاع: 1402/03/28
5. سیمین طلوعی (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: تاثیر روش های پلاسمای سرد، مایکروویو و اولتراسوند روی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ میوه به؛ تاریخ دفاع: 1402/06/27 
6. مریم باقری توچائی (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: تولید پاستیل غنی سازی شده با استفاده از نانولیپوزوم ترکیبات پلی فنل؛ تاریخ دفاع: 1402/07/15
7. زهره گنجه سلطان آبادی (دانشگاه محقق اردبیلی)؛ عنوان پایان نامه: نانوریزپوشانی ترکیبات پلی فنلی با نانونیوزوم جهت غنی سازی پاستیل؛ تاریخ دفاع: 1402/11/30
8. فاطمه رستمی (دانشگاه محقق اردبیلی)
:: ::