EN | AR | AZ | | ورود

اعضا - بهرام فتحی آچاچلوئی


:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: بهرام فتحی آچاچلوئی | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
اطلاعات فردی
پست الکترونیک b_fathi@uma.ac.ir
نشانى پایگاه اینترنتى http://uma.ac.ir/cv/194/Bahram-fathi-Achachlouei-Bahram-fathi-Achachlouei&mod=scv
نشانی توئیتر
نشانی لینکدین https://www.linkedin.com/in/bahram-fathi-achachlouei-32206552/
نشانی گوگل پلاس
نشانی تلگرام
نشانی ریسرچ گیت https://www.researchgate.net/profile/Bahram_Fathi_achachlouei
نشانی گوگل اسکالر https://scholar.google.com/citations?hl=en&view_op=list_works&gmla=AJsN-F4YjzVBFzZl_v40Lq99Yzfbd8fZDIrAhT5Wzdo2qawAb7ir2
نشانی پروفایل اسکوپوس https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=26537367900
نشانی ارکید
ارجاعات
اچ ایندکس
نام کامل بهرام فتحی آچاچلوئی
آخرین رشته تحصیلى
محل اخذ آخرین مدرک دانشگاه تبريز
اطلاعات شغلی
محل خدمت علوم و مهندسی صنایع غذایی
درجه علمی دکترا
دانشیار
اطلاعات تماس
تلفن محل کار +4515510805
دورنگار
نشانی اردبیل- دانشگاه محقق اردبیلی - دانشکده علوم کشاورزی-
کدپستی
صندوق پستی
شهر اردبیل
کشور Iran
توصیف مختصر
با اهداي سلام: احتراما، اينجانب بهرام فتحی آچاچلویی دوره كارشناسي خودم را در رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی دربهمن ماه سال 1378 در دانشگاه ارومیه با معدل 94/16 به اتمام رسانده و دوره كارشناسي ارشد رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی را نيز در اسفندماه 1381 با معدل82/18 و با كسب رتبه ممتاز دانشگاه در رشته صنايع غذايي تمام كرده و با درجه عالي از پايان نامه خود تحت عنوان ‹ بررسی کاهش پاتولین در کنسانتره آب سیب › دفاع نمودم. همچنين از شهريور ماه سال 1382 در دانشگاه محقق اردبيلی بعنوان هيئت علمی مشغول می باشم. دوره دکتری تخصصی در رشته علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی را نیز با احتساب گذراندن 6 ماه دوره فرصت مطالعاتی در کشور ایرلند در تیر ماه 1391 و با رتبه ممتاز در دانشگاه تبریز به اتمام رساندم که سوابق آموزشی ، پژوهشی و اجرایی خودم را در طول نوزده ترم گذشته جهت استحضار تقديم مي كنم :
:: ::