معصومه سلامتیان. پایان نامه کارشناسى ارشد (1400). تولید پودر ژله با استفاده از هندوانه کوهی و مقایسه آن با پودر ژله تولید شده با نانولیپوزوم هندوانه کوهی. اساتید راهنما: یونس زاهدی و رضوان شاددل. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
مرضیه قمی مرزدشتی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401). تهيه و بررسي خصوصيات نانوکامپوزيتهاي تخريب پذير از صمغ دانه ريحان و کربوکسي متيل سلولز تقويت شده با نانورس. استاد راهنما: یونس زاهدی. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
سورنا واحدی پوردهرائی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401). تاثیر افزودن اوژنول و گلیسریدهای اسید بوتیریک به جیره غذایی جوجه های گوشتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی گوشت. اساتید راهنما: یونس زاهدی – فاطمه قنادی اصل. استاد مشاور: میرداریوش شکوری. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.
آرزو نصرتی. پایان نامه کارشناسى ارشد (1401). تاثیر مصرف ضایعات سیب زمینی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت جوجه های گوشتی. استاد راهنما: یونس زاهدی. استاد مشاور: میرداریوش شکوری. محل انجام: دانشگاه محقق اردبیلی.