|
عنوان مقاله |
۱ |
بررسی تأثیر زردههای تخم پرندگان مختلف در رقیقکننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع |
۲ |
اثر دز و زمان استفاده از eCG روی عملکرد توليد مثلی گوسفند کردی در طول فصل توليد مثلی |
۳ |
ترکیبات شیمیایی و فعالیت های بیولوژیکی ژل رویال |
۴ |
تأثیر تغذیه سطوح مختلف نشاسته بر پرورش نوزاد و رشد جمعیت کلنی زنبور عسل |
۵ |
رشد غدد شیری و فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آن در زنبورهای کارگر |
۶ |
تأثیر مکمل پروتئینی به عنوان جایگزینی گرده گل بر میزان جمعیت و رشد نوزادان کلنی زنبور عسل |
۷ |
اثرات سطوح مختلف ويتامين E بر صفات عملكردي و توليد مثلي كلني هاي زنبور عسل ايراني |
۸ |
بررسی ميزان فلزات سنگين سرب و قلع در عسل های تصفيه شده ٬ تصفيه نشده و موم دار در استان |
۹ |
بررسي گياهان گلدار و ميزان فعاليت زنبورعسل روي آنها در غرب استان اصفهان |
۱۰ |
خواص بره موم |
۱۱ |
اثرات سطوح مختلف ویتامین E بر صفات عملکردی و تولید مثلی کلنی های زنبور عسل ایرانی |
۱۲ |
بررسی اثر تریپتوفان بر روی خصوصیات رفتاری و عملکردی کلنی های زنبور عسل ایرانی ( Apis mellifera meda L.) |
۱۳ |
بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی تریپسین، و مقایسه آن با ژله رویال |
۱۴ |
بهینه سازی تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال |
۱۵ |
بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی پپسین بر اساس ویژگی های ضد اکسایشی آن ها و بازدارندگی آنزیم ACE و مقایسه آن با ژله رویال |
۱۶ |
مقایسه کارآیی دو روش کلوآک برد و 24 ساعته برای تولید ژله رویال و تاثیر آن بر اقتصاد زنبورستان |
۱۷ |
بررسی اثر سطوح کاهشی پروبیوتیک بیوپل بر اساس سن بر عملکرد، سیستم ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی |
۱۸ |
اثرات تغذیه ای عصاره های گیاهی شیرین بیان و بابونه روی تغییرات پروتئینی همولنف زنبور عسل |
۱۹ |
COXI تجزیه و تحلیل توالی ناحیه برای شناسایی و تمایز بین سه نژاد بز نجدي، عدني و مرخز ایران |
۲۰ |
تاثیر سطوح مختلف نیاسین بر میزان تخم گذاری ملکه، ناحیه پرورش نوزادان،جمعیت زنبوران بالغ و وزن لاشه، زنبوران کارگرکلنی های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera medaM.) در فصل بهار |
۲۱ |
بررسی شیوع ویروس دفرمه شدن بال زنبورعسل در زنبورستان های استان کردستان، ایران |
۲۲ |
مقایسه جیره هاي جایگزین گرده زنبورعسل در زنبورستان هاي استان کردستان |
۲۳ |
ارزیابی استفاده از سرنگهای پلاستیکی به جای سرنگهای شیشهای در فراسنجههای تولید گاز برخی از مواد خوراکی |
۲۴ |
بررسی خواص آنتیباکتریال عصاره آبی زبره سبز و ژله رویال تحت شرایط آزمایشگاهی |
۲۵ |
اهمیت تغذیه در سلامتی زنبور عسل |
۲۶ |
بررسی و ارزیابی فاکتور های معیار در کیفیت سنجی ژل رویال |
۲۷ |
برآورد تأکید نسبی صفات تولیدی و تولید مثلی در گله گاوهای شیری شرکت دامپروری پارس استان اردبیل |
۲۸ |
ارتباط بین تغذیه و بیماری در سلامت زنبور عسل |
۲۹ |
تاثیر سطوح مختلف اسید آمینه ایزولوسین بر اندازه جمعیت و پرورش نوزاد در کلنی های زنبور عسل |
۳۰ |
تحلیل اقتصادی سامانه تولید گاو شیری با تأکید بر ریسک در دامداری های شهرستان های استان اردبیل |
۳۱ |
تأثیر آفتکشها بر عملکرد رشد، سلامت، ایمنی و تولیدمثل زنبورعسل |
۳۲ |
ارزیابی مقایسه ای عملکرد ملکه های اصلاح شده زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda Skorikov 1929) در شرایط اقلیمی استان کردستان |
۳۳ |
اثر تنش گرمایی و کیک گرده (فاقد یا حاوی نانوکسید روی) بر تخمریزی ملکه، ظرفیت آنتی-اکسیدانی بدن نوبالغین و بیان ژنهای موثر بر مقاومت گرمایی در زنبور عسل |
۳۴ |
اثر دزهای مختلف اسید آسکوربیک بر تخمگذاری ملکه، وزن و ترکیبات بدن زنبور پرستار، رفتار زنبورهای کارگر و مقدار تولید ژله رویال در زنبور عسل در معرض تنش گرمایی |
۳۵ |
فعالیت ضد سرطانی ترکیبات زهر زنبور عسل در مقابل سرطان پستان |
۳۶ |
تاثير زمان و اندازه جمعيت بر بروز رفتار بهداشتي و قدرت تهاجمي كلنيهاي زنبور عسل استان مرکزی |