روابط عمومی

EN | AR |

آغاز همایش مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور در دانشگاه محقق اردبیلی

همایش مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز به کار کرد.

AWT IMAGE

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وظائف این سازمان در مورد دانشجویان داخلی گفت:  امور مربوط به نقل و انتقال، تربیت بدنی، دفاتر مشاوره، شوراهای صنفی و غیره از جمله وظائف این سازمان است.

وی افزود: تلاش بیشتر و نه کافی برای جذب دانشجویان خارجی، تمرکز بیشتر در بخش خدمات دانشجویی با فعالیت های صندوق رفاه، توجه بیشتر به دفاتر مشاوره و بهداشت، افزایش فوق العاده اعزام به فرصت های کوتاه مدت دانشجویان دکتری داخل از دیگر وظائف سازمان امور دانشجویان است.

صدیقی ادامه داد: پوشش 100 درصدی وام تحصیلی در سال 94، رتبه بندی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه ها، انعقاد تفاهم نامه همکاری با بنیاد علوی و صندوق کارآفرین امید، کمک به دانشگاه ها و کاهش زمان پرداخت وام ها از جمله عملکردهای سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه طرح سیمای زندگی دانشجویان را انجام دادیم، تصریح کرد: هدف اصلی این طرح شناسایی وضع موجود و بهره گیری راهبردی از نتایج آن در تصمیم گیری های کلان است.

وی با اشاره به برنامه های سازمان امور دانشجویان در سال 95 گفت: رتبه بندی آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری دانشگاه های دولتی، عدم افزایش قابل توجه اجاره بهای خوابگاه ها و غذاهای دانشجویی، پوشش بیشتر وام ها، افزایش سطح وام های پرداختی و جهش جدی در پوشش وام ویژه دانشجویان دکتری از جمله برنامه های این سازمان در سال جاری است.

 دکتر گودرز صادقی رییس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه نگاه ما به حراست، نگاه تخصصی است، گفت: در یک سیستمی کار می کنیم که برای هر کدام از ماها وظیفه ای مشخص شده است و ما همکارانی هستیم که در کنار هم این سیستم را تکمیل می کنیم.

وی با بیان اینکه انتظار نداریم حراست به سلیقه مدیران رفتار کند، ادامه داد: حراست باید حامی تصمیمات درست مدیران باشد و ما مدیران نیز باید حامیان حراست باشیم.

صادقی با بیان اینکه می خواهیم دانشگاه محقق اردبیلی در امنیت؛ شاخص باشد، تصریح کرد: امیدوارم نسلی تربیت کنیم که مدنظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری باشند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه در سه سال اخیر تنشی در دانشگاه محقق اردبیلی نداشته ایم، اضافه کرد: بر خود لازم می دانم از نیروهای حراست دانشگاه تشکر کنم که زمینه فعالیت همراه با آرامش و آسایش را برای ما و دانشجویان فراهم کرده اند.

وی با بیان اینکه در هر جایی که هستیم باید خودمان آبی بر آتش داشته وشخصیت های ضد بحران باشیم، اظهار کرد: ارتباط منطقی و خوب بین مردم و نظام سبب می شود که مردم بیشتر پشتیبان نظام باشند چرا که نظام برای مردم و مردم برای نظام است و نیروهای حراست و امنیت هم برای مردم خدمت می کنند.

دکتر داریوش سلیمی مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این همایش سراسری را هر ساله تابستان برگزار می کنیم تا عملکرد سال گذشته تحصیلی را ارزیابی کرده و برای سال تحصیلی آتی پیش بینی لازم را برای اجرای برنامه ها داشته و راهکارهایی ارائه دهیم.

وی افزود: امسال هم بر همین اساس همایش مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور را به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می کنیم.

سلیمی اضافه کرد: دو مورد را در این همایش دنبال می کنیم که یکی از این موارد بحث آموزشی است که برخی از نکات آموزشی را ارائه می دهیم و مورد دیگر بررسی مسائل مربوط به مناطق 10 گانه آموزشی است که جلسات آنها هر دو ماه یکبار برگزار می شود که از جمله مناطقی که به صورت مستمر جلساتش را تشکیل می دهد، منطقه یک است.

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یک سری مباحث را بر عهده مناطق گذاشته ایم، تصریح کرد: در سال گذشته دو کتاب توسط مرکز حراست تالیف شده است که یکی سالنامه فعالیت های فرهنگی و سیاسی در دانشگاه ها و دیگری هم کتاب تحلیل محتوایی نشریات دانشجویی دانشگاه های دولتی سراسر کشور در سال تحصیلی 94-93 هست.

حجت الاسلام و المسلمین سیف اله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در باب منزلت و جایگاه حراست همین بس است که نظام اسلامی در زمان حضرت پیامبر(ص) با حراست شروع شد.

وی با بیان اینکه حضرت پیامبر اکرم(ص) جایگاه حراست را به امیرالمومنین سپرد، تصریح کرد: حضرت پیامبر پیکره جامعه اسلامی را منوط به حراست کرد و جایگاه حراست از آن زمان تعریف شد.

مدبر افزود: پیامبر اکرم(ص) هر وقت لشکری را به جنگ می فرستاد، یک نفر را به عنوان حراست کنار لشکر می فرستاد و برای این کار بهترین فرد را انتخاب می کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: وقتی دیده بانی انتخاب می شود باید برای این کار، فرد صادق و وفادار به نظام انتخاب شود.

مهندس علیرضا دستور مدیر حراست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همایش مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور از ششم تا هشتم شهریور ماه به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در این همایش 120 نفر از مدیران حراست دانشگاه های دولتی سراسر کشور حضور یافته اند، تصریح کرد: محور همایش آموزشی و تحلیلی است.

در این مراسم از کتاب تحلیل محتوایی نشریات دانشجویی دانشگاه های دولتی سراسر کشور (سال تحصیلی 94-93) رونمایی شد.

AWT IMAGE

***************************

AWT IMAGE



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2839 بار   |   دفعات چاپ: 333 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر