پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی

EN | AR |

میلاد منجی بشریت

  رواق منظر چشم من آشیانه ی تواست                           کرم نما و فرود آی که خانه خانه ی تواست

حضرت مهدی (عج) پیام آور محبت

گسترش آموزه های تشیع در جهان در چند دهه اخیر، دشمنان تشیع و مهدویت را سخت خشمگین کرده است و از همین روست که آنان تبلیغات وسیعی را ضد تشیع آغاز کرده اند. دشمنان آزادی و رهایی انسان سعی بر آن دارند که اعتقاد به مهدویت را سرچشمه خشونت و ترور نشان دهند. در صورتی که هر انسان اندیشمندی که درباره مهدویت، پژوهش و تحقیق کرده، به خوبی آگاه است که نهضت حضرت مهدی(عج) دنباله نهضت پیامبران توحیدی و ائمه اطهار(ع) است و اساس ظهور مهدی(عج)، عدالت اجتماعی و برقراری الفت و حجت بین همه انسان های جهان است. نگرشی به کتاب مشهور «غیبت نعمانی» اثر محمدبن ابراهیم نعمانی نشان می دهد که سپاه امام زمان(عج) برخلاف تبلیغات گسترده دشمنان اسلام و تشیع، پیام آور خشونت و عامل خونریزی های بی رحمانه نیست. احادیث معتبری داریم که نشان می دهند یاران امام زمان(عج) از بهترین و مهربان ترین انسان های روی زمین هستند. پیکار آنان با متجاوزان به حقوق انسان هاست. روایات معتبر نشان می دهند که مردم در دوران استقرار عدالت مهدی(عج) از فتنه ها نجات پیدا می کنند، همچنان که با تلاش پیامبران توحیدی از شرکت نجات یافتند. امام باقر(ع) و امام صادق(ع) پیوسته بر این امر تأکید می کردند که رهایی انسان از شرک، ایجاد عدالت اجتماعی و گسترش محبت و مهرورزی از جمله اهداف قیام حضرت مهدی(عج) است که با ظهور خود فرهنگ توحیدی را جانی تازه می بخشد.

مهدی(عج) چکیده سیره نبوی

امام صادق (ع) درباره چگونگی اخلاق و رفتار موعود اهل بیت(ع) به یک نکته مهم اشاره می فرمود که رفتار و اخلاق موعود ما بر اساس سیره پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) است. آن حضرت فرمودند: «امام زمان همان کاری را انجام می دهد که رسول خدا انجام داد، آنچه قبل از ظهورش از فساد و تباهی پدید آمده، منهدم می سازد؛ همانگونه که رسول خدا ریشه های جاهلیت را درهم کوبید.»

نهضت جاودانه اسلام

محمد(ص) منادی آزادی جان ها و وجدان ها بود. از آنجایی که نهضت امام زمان(عج) دنباله نهضت جاودانه اسلام است، لذا جهان شمول و فراگیر است. یکی از ویژگی های آیین اسلام جامعیت و کمال آن است و اساس این دین بر محبت و مهرورزی استوار است، زیرا که بلافاصله پس از نام خدای یکتا، دو صفت رحمان و رحیم می آید.

گسترش مهرورزی

از نشانه های برجسته حکومت حضرت مهدی(عج) گسترش مهرورزی، محبت، دوستی و صمیمیت بین افراد جامعه است. بانوی بزرگوار جهان هستی حضرت فاطمه زهرا(س) یکی از اهداف شناخت امامت و ولایت فرزندان خود را جلوگیری از تفرقه و اختلاف می داند و در خطبه خود می فرماید:

" ... و امامت و رهبری ما بازدارنده از تفرقه و جدایی است و برای ایجاد محبت و از بین بردن تفرقه باید آنچه را که مانع وفاق عمومی و اجتماعی است، از بین برد. از موانع ایجاد محبت بین افراد جامعه، کذب و تکذیب (دروغ گویی و دروغگو شمردن دیگران یا دروغ دانستن اقوال دیگران)، عهدشکنی، نفاق، ستم، تهمت، غیبت، افتراء، سرزنش، عیب جویی، خوار کردن، شماتت، دشنام گویی، سب دیگران و ترساندن دیگران است.

نگرش حضرت مهدی(عج) همان نگرش حضرت محمد(ص) است.پیامبر اکرم(ص) بر مهرورزی و محبت تکیه داشت و این سنت در دل مهدی(عج) نیز قرار گرفت. امام باقر(ع) در این باره فرمود: علم به کتاب خدا و سنت پیامبر(ص) در دل مهدی ما ریشه می دواند، همچنان که گیاه در دل سرزمین های مساعد ریشه می دواند.

امام مهربان

امام محمد باقر(ع) می فرمایند: هنگامی که قائم ما قیام کند، دست خویش را بر سر بندگان نهد و خرد آنها را تمرکز داده و رشد فکری آنها را کامل گرداند و خداوند بر وسعت و شنوایی آنها می افزاید و در میان قائم و آنها مانع و سدی نمی ماند. هر گاه قائم بخواهد با آنها سخن بگوید، آنها هر کجا باشند، می شنوند و آنها هر کجا که هستند نگاه می کنند و او را در اقامتگاه خود می بینند.

مهدی موعود تحقق بخش آرمان های همه انبیاء و اولیاء است. دایره رحم و عطوفت آن خورشید درخشان گیتی فروز، سراسر جهان را در بر خواهد گرفت. گرمی محبتش، همگان را شامل خواهد شد. باران رحمتش بر سر همگان نازل خواهد گشت و آفتاب عالم تاب عطوفتش بر سر همه خواهد تابید.

مهدی موعود ادامه دهنده راه همان پیامبری است که خداوند درباره اش فرمود: به (برکت) رحمت الهی با مردم مهربان گشتی.

پیامبر اکرم(ص) با همان نیروی محبت و مهربانی بود که جامعه را رهبری فرمود، زیرا که نیروی محبت، نیرویی بس عظیم و موثر است و تردیدی نیست که اجتماعات انسانی تحت نظارت مهدی موعود با نیروی محبت اداره خواهند شد.

  

                                                                                                                            پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی

 

 

 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 5087 بار   |   دفعات چاپ: 1092 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 152 بار   |   0 نظر