روابط عمومی

EN | AR |

اعضای دوره ششم شورای صنفی کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی انتخاب و معرفی شدند

با برگزاری انتخابات، اعضای دوره ششم شورای صنفی کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی انتخاب و معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ۲۰ فروردین در مراسم تکریم و معارفه اعضای دوره‌های پنجم و ششم شورای صنفی کارمندان این دانشگاه با بیان اینکه شورای صنفی بازوی کمکی و فکری برای مجموعه مدیریتی دانشگاه است، گفت: شورای صنفی و مجموعه مدیریتی باید دست به دست هم دهند و در خدمت همه ارکان دانشگاه باشند.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه نیروی انسانی اول باید شان و منزلت همکاران حفظ شود و سپس به سایر مسائل بپردازیم، افزود: رئیس یک مجموعه نیز باید به نحوی عمل کند تا در خدمت همکاران مجموعه خود باشد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه معاونت اداری و مالی دانشگاه در حوزه توجه به کارمندان پیشگام است، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای سالجاری انجام شده و با توجه به وضعیت فعلی دانشگاه، شاهد روزهای خوبی در دانشگاه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه از شورای صنفی انتظار می‌رود ارتباط میان خانواده‌های همکاران و دانشگاه را مستحکم‌تر کند، ادامه داد: شورای صنفی باید به دنبال انجام فعالیت‌هایی از قبیل ایجاد مدرسه دو زبانه، گسترش درمانگاه و غیره باشد تا بتوانیم علاوه بر ارائه خدمات به دانشگاهیان و خانواده‌های آنان، به جامعه نیز خدمات ارائه دهیم.
خاقان آزاد دبیر شورای صنفی کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه دوره فعالیت شورای صنفی کارمندان ۲ ساله بوده و انتخابات آن هر ۲ سال یک بار در میان کارمندان دانشگاه برگزار می‌شود، گفت: شورای صنفی کارمندان این دانشگاه در زمان ریاست دکتر صادقی برای اولین بار تشکیل و شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه این شورا در دوره‌های مختلف با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده است، افزود: همکاران عضو شورا در دوره‌های مختلف در کمیسیون‌های شورای مرکزی شورای صنفی کارمندان دانشگاه‌های کشور حضور داشته‌اند و در حال حاضر نیز دانشگاه محقق اردبیلی یکی از ارکان ۱۵ عضو شورای مرکزی دانشگاه‌های کشور است.
دبیر شورای صنفی کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه کارمندان دانشگاه در همه دوره‌ها وظایف خود را به نحو احسن انجام داده‌اند، ادامه داد: مطالبات شورای صنفی نیز در همه ابعاد فعالیت‌های دانشگاه بوده است.
وی با تاکید بر اینکه در دوره مدیریت فعلی دانشگاه، مجموعه مدیریتی در پرداخت حق و حقوق کارکنان از شورای صنفی جلوتر بوده و اکثر درخواست‌ها منتج به نتیجه شده‌اند، افزود: شورای صنفی در دوره جدید نیز در پیشبرد اهداف دانشگاه کمک حال مجموعه مدیریتی دانشگاه خواهد بود تا شاهد روزهای خوبی برای همه ارکان دانشگاه باشیم.
گفتنی است در ادامه از خدمات خاقان آزاد دبیر و نماینده معاونت اداری و مالی، طاهر سرداری نایب دبیر و نماینده دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، حجت اصنافی نماینده حوزه ریاست، حسن معانی نماینده مدیریت حراست، مهدی پیری نماینده معاونت پژوهش و فناوری، علی مرادی نماینده دانشکده علوم اجتماعی، گلناز بشیری نماینده معاونت دانشجویی، عظیم امیدوار نماینده دانشکده علوم تربیتی، محمدرضا فرخی نماینده دانشکده فناوری‌های نوین نمین، احمد عبدی نماینده دانشکده کشاورزی مشگین شهر، جبرائیل عشایری نماینده دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مغان، نادر بهشتی نماینده دانشکده فنی و مهندسی، تهمینه نامی نماینده دانشکده علوم و بهمن قره‌خانی نماینده دانشکده ادبیات و علوم انسانی در دوره پنجم شورای صنفی کارمندان دانشگاه تقدیر شد.
همچنین در ادامه خاقان آزاد به عنوان نماینده معاونت اداری و مالی، حسن معانی به عنوان نماینده مدیریت حراست، موسی ستاری سادات به عنوان نماینده حوزه ریاست، مهدی پیری به عنوان نماینده معاونت پژوهش و فناوری، گلناز بشیری به عنوان نماینده معاونت دانشجویی، طاهر سرداری به عنوان نماینده دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، علی مرادی به عنوان نماینده دانشکده علوم اجتماعی، آرمان مناف‌زاده به عنوان نماینده دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی، محمدرضا فرخی به نماینده دانشکده فناوری‌های نوین نمین، جبرائیل عشایری به عنوان نماینده دانشکده کشاورزی و منابع‌طبیعی مغان، ابراهیم زارع ایمانی به عنوان نماینده دانشکده علوم، مهدی قاسمی به عنوان نماینده دانشکده ادبیات و علوم انسانی و محسن حسینی تبار به عنوان نماینده دانشکده علوم ریاضی در دروه ششم شورای صنفی کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی معرفی شدند.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: ۳۲۴ بار   |   دفعات چاپ: ۲۰ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر