روابط عمومی

EN | AR |

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در دیدار نوروزی با اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه مطرح کرد: توجه به هوش مصنوعی در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ در دستور کار دانشگاه محقق اردبیلی

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: توجه به زیرساخت‌های پژوهشی و هوش مصنوعی در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ در دستور کار دانشگاه محقق اردبیلی قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی ۱۶ فروردین در دیدار نوروزی هیأت رئیسه با اعضای هیات علمی و کارمندان ضمن تبریک سال نو، آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و آرزوی سالی با برکت برای همکاران، با بیان اینکه عمل به منویات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال و دستورالعمل‌های دولت چهاردهم در حوزه علم و فناوری سرلوحه فعالیت‌های دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۴ خواهد بود، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی با تلاش همه‌جانبه کارکنان خود توانسته است در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، عمرانی و دانشجویی جایگاه مناسبی در سطح ملی و بین‌المللی جایگاه مناسبی کسب کند.
وی با بیان اینکه حرکت موتور دانشگاه نیازمند مشارکت همه همکاران است که شاهد این کار در دانشگاه محقق اردبیلی هستیم، افزود: به جرات می‌توان گفت دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه عمرانی دانشگاه برتر کشور است و در حوزه درآمد اختصاصی نیز تلاش شد تا با رساندن آن به ۱۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳، شاهد افزایش چشمگیر در این حوزه باشیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزایش درآمد اختصاصی در دانشگاه نشان از توانمندی و خوشفکری همکاران است، ادامه داد: در خصوص جذب دانشجویان بین‌المللی نیز ۴۰۰ نفر در بهمن ماه سال گذشته جذب شدند و برای خردادماه سالجاری نیز جذب ۵۰۰ نفر برنامه‌ریزی شده است.
وی با بیان اینکه امید می‌رود سال جدید همانند ۳ سال گذشته سال آرامی برای دانشگاه محقق اردبیلی باشد، گفت: ریل‌گذاری برای فعالیت‌های دانشگاه انجام شده و دانشگاه در یک مسیر در حال حرکت و رو به رشد گام بر می‌دارد و تا آخرین لحظه که مسئولیت دانشگاه را بر عهده خواهم داشت با تمام توان کار خواهم کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه رئیس یک دانشگاه خادم آن دانشگاه بوده و همواره در عمل باید رفتاری توام با مهربانی، عطوفت و احترام داشته باشد، تصریح کرد: در این دوره کارهایی در دانشگاه بدعت‌گذاری شد و در سال‌های آتی نیز تداوم خواهد داشت.
وی با اشاره به شعار سال اعلامی توسط مقام معظم رهبری برای سال ۱۴۰۴ مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید، گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امسال تقویت زیرساخت‌های پژوهشی و توجه ویژه به هوش مصنوعی در دانشگاه محقق اردبیلی در دستور کار قرار دارد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امروز به جرات می‌توان گفت چرخ اقتصاد، چرخ فرهنگ، چرخ عمران، چرخ آموزش، چرخ پژوهش و چرخ معیشت همکاران در دانشگاه محقق اردبیلی در حال چرخش است، افزود: در حال حاضر شش پروژه آماده افتتاح در دانشگاه داریم و یک پروژه خوابگاه متاهلی نیز مراحل نهایی خود را طی می‌کند و پیشرفت بالای ۹۰ درصدی دارد.
وی ابرازامیدواری کرد: همکاران عزیز در کنار هم با آرامش، صفا، صمیمیت و محبت کار کنیم و یار و یاور همدیگر باشیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امسال با نام حضرت علی(ع) آغاز شد و انتظار می‌رود مومنان حقیقی در کار، زندگی، صمیمت و صفا عالی باشند، افزود: باید تا در کنار هم هستیم، همدیگر را در صمیمیت غرق کنیم.
وی با اشاره به برخی‌ دسیسه‌های دشمنان، گفت: دشمنان ایران اسلامی در ۴۵ سال گذشته نتوانسته‌اند علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کاری انجام دهند و از این به بعد هم نخواهند توانست.
دکتر یونس پوربیرامی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه این دانشگاه در راستای تحقق شعار سال همه توان خود را به کار خواهد بست، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در بحث درآمد اختصاصی روند افزایشی داشته و در این حوزه از ۱۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۴۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده‌ است که نشان از افزایش بیش از ۱۰ برابری دارد و این مهم باعث شکوفایی دانشگاه در عرصه‌های مختلف شده است.
وی با بیان اینکه پرداخت‌های رفاهی از ۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۰۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، افزود: در حوزه طرح‌های عمرانی نیز میزان اعتبارات عمرانی افزایش قابل توجهی داشته و طی ۳ سال اخیر شاهد افزایش پروژه‌های آزمایشگاه سازه و زلزله، خوابگاه متاهلی و فاز ۲ یادمان شهدا بودیم. همچنین در این ۳ سال با تزریق اعتبارات لازم پروژه‌های استخر، خوابگاه دانشجویی پسران و گلخانه آموزشی فعال شده و بلوک ۲ ساختمان علوم انسانی نیز آماده افتتاح شده است.
مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بلوک ۳ و ۴ خوابگاه متاهلی در سال ۱۴۰۲ کلنگ‌زنی شده و یک بلوک به مرحله افتتاح رسیده است، ادامه داد: خوابگاه‌های متاهلی ۳۰ واحدی و ۳۲ واحدی نیز در این مدت کلنگ‌زده شده و عملیات عمرانی آنها در حال انجام است.
وی با بیان اینکه عملیات عمرانی سالن غذاخوری دختران نیز از سال گذشته آغاز شده و امسال تکمیل خواهد شد، گفت: آشپزخانه صنعتی با اعتبار بیش از ۲۵ میلیارد تومان، رصدخانه، تکمیل و تجهیز ساختمان امور بین‌الملل و راه‌اندازی مجدد کارخانه لنبیات نیز آماده بهره‌برداری هستند و در آینده نزدیک با حضور مقام عالی وزارت شاهد افتتاح آنها خواهیم بود.
مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی در پرداخت پاداش مقالات و طرح‌ها، خرید تجهیزات آزمایشگاهی، گرنت، میزان درآمدهای پژوهشی و فناوری، کتب، پهنای باند اینترنت و میزان همکاری‌های بین‌المللی شاهد افزایش قابل توجهی در ۳ سال گذشته هستیم، افزود: سرانه مقالات ISI و ISC به ازای هر عضو هیات علمی نیز افزایش یافته و تعداد هسته‌های فناور از ۴۳ هسته در سال ۱۴۰۰ به ۸۵ هسته در سال ۱۴۰۳ و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه از ۷ شرکت در سال ۱۴۰۰ به ۱۸ شرکت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه تولیدات علمی دانشگاه در سال ۲۰۲۲ به شدت در حال افت بود، افزود: با تدابیر اتخاد شده و حمایت از پژوهش در دانشگاه، هم‌اکنون شاهد افزایش تولیدات علمی دانشگاه و تاثیرگذاری آن هستیم.
مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۶ دانشمند یک درصد برتر جهان، ۱۵ دانشمند ۲ درصد برتر جهان، ۱۰ پژوهشگر پراستناد علوم انسانی کشور است، گفت: میزان مقالات نمایه‌شده دانشگاه در پایگاه‌های استنادی اسکوپوس و ISC نیز که به دلیل سیاست‌های نادرست گذشته از سال ۲۰۲۲ با افت مواجه بود، با اتخاذ سیاست‌های جدید شاهد توقف افت و ایجاد روند رو به رشد از سال ۲۰۲۴ هستیم.
وی با بیان اینکه مجلات رتبه‌دار دانشگاه از ۹ مجله به ۱۴ مجله رسیده است، گفت: در حوزه ارتباط با صنعت نیز در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۰، شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی بودیم.
مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در حوزه آموزشی طی ۳۰ ماه گذشته به ازای هر ماه یک رشته در این دانشگاه راه‌اندازی شده است، گفت: در حوزه فرهنگی نیز اعتبار این حوزه از ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده و در این حوزه شاهد کسب افتخارات متعدد در عرصه ملی و بین‌المللی بودیم.
وی با اشاره به کسب ۴۶ مقام ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگی و اجرای بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ برنامه فرهنگی در سال گذشته در دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: همچنین رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۳ به عنوان رئیس برگزیده و محبوب‌ترین رئیس دانشگاه کشور انتخاب و موفق به کسب نشان سرو علوم، تحقیقات و فناوری شد.
خاقان آزاد دبیر شورای صنفی کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ سالی متفاوت برای دانشگاه محقق اردبیلی بود و چهره‌های شاد همکاران گواه این موضوع است، گفت: در این سال علاوه بر توجه مضاعف مدیران به رفاه و معیشت کارکنان، احترام متقابل میان مدیران، اعضای هیات علمی و کارمندان بیش از پیش برقرار بود.
وی با بیان اینکه حفظ کرامات انسانی کارکنان توسط مجموعه مدیریتی دانشگاه مثال‌زدنی است، افزود: شورای صنفی کارمندان نیز جلسات متعددی با ریاست دانشگاه داشته و همواره شاهد بودیم که درب اتاق رئیس دانشگاه به روی کارکنان باز بوده و بیش از ۹۹ درصد مراجعات منتج به نتیجه شده است.
دبیر شورای صنفی کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به استفاده از نظرات تخصصی شورای صنفی در کارگروه‌ها و کمیته‌ها، گفت: امروز مشارکت کارمندان در تصمیم‌گیری‌های کلان دانشگاه مشهود است.
گفتنی است در ادامه برخی از کارکنان حاضر در مراسم به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر