رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در نشست خبری با اصحاب رسانه مطرح کرد: آرامش در دانشگاه محقق اردبیلی حاکم است / افزایش ۱۰ برابری درآمد اختصاصی دانشگاه طی ۲ سال اخیر
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه آرامش در این دانشگاه حاکم است، گفت: با همت و تلاش مجموعه دانشگاهیان، درآمد اختصاصی دانشگاه محقق اردبیلی طی ۲ سال اخیر ۱۰ برابر افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی ۱۰ مهر در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت آغاز سالتحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برگزار شد ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: شهادت سید حسن نصراله و همراهانش طی روزهای اخیر ضایعه بزرگی برای جهان اسلام بود.
وی با اشاره به فعالیت حوزههای مختلف در دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: این حوزهها چالشها و نیازهای مختلفی دارند و در عین حالیکه این حوزهها مستقل هستند ولی وابسته به یکدیگر هستند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ضرورت کسب درآمدهای اختصاصی برای دانشگاه، تصریح کرد: در همین راستا ما در دانشگاه محقق اردبیلی اقدام به جذب حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بینالمللی کردهایم و با این اقدام درآمد اختصاصی دانشگاه بیش از ۱۰ برابر افزایش یافته است.
وی با اشاره به وضعیت خوابگاهی دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: برای جبران کمبودهای خوابگاهی در این دانشگاه اقدامات متعددی از جمله انعقاد تفاهمنامه با ستاد اجرایی فرمان امام، جذب خیرین و غیره انجام شده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه قبل از دولت سیزدهم ۱۴ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه محقق اردبیلی وجود داشت، ادامه داد: در دولت سیزدهم نیز ۱۴ واحد خوابگاه متاهلی به بهرهبرداری رسید. همچنین عملیات احداث دو بلوک خوابگاه متاهلی ۲۸ واحدی آغاز شد و تا پایان سالجاری به بهرهبرداری خواهند رسید. همچنین عملیات احداث دو بلوک خوابگاه ۶۲ واحدی نیز آغاز شده و تا تابستان سال آینده به بهرهبرداری خواهند رسید. خوابگاه ۴۳۰ نفری پسران نیز در حال احداث میباشد.
وی با اشاره به آغاز صنعتیسازی سلفسرویس دانشگاه نیز گفت: عملیات صنعتیسازی سلفسرویس دانشگاه نیز آغاز شده و از نیمسال دوم سالتحصیلی جاری پخت غذا به صورت کاملا صنعتی انجام خواهد شد تا شاهد کاهش مصرف روغن و افزایش کیفیت و بهداشت غذا باشیم. همچنین عملیات احداث سالن غذاخوری دختران دانشگاه نیز با مشارکت یک خیر در سایت شرقی دانشگاه آغاز شده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به آغاز احداث گلخانه تحقیقاتی دانشگاه با متراژ یک هزار و ۵۰۰ مترمربع، افزود: همچنین عملیات عمرانی رصدخانه و استخر دانشگاه نیز با سرعت در حال انجام است. به منظور رفاه حال دانشجویان نیز پلههای پل عابر پیاده دانشگاه با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر به داخل محوطه دانشگاه منتقل شده است.
وی با اشاره به راهاندازی ۲۴ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری طی ۲ سال اخیر در دانشگاه محقق اردبیلی، تصریح کرد: همچنین برای ۱۵ رشته نیز درخواست شده و در مرحله صدور مجوز هستند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه برای سالتحصیلی جاری ۷۰ دانشجوی خارجی برای مقطع دکتری جذب شده است، ادامه داد: برای تحصیل دانشجویان خارجی، از سهمیه دانشجویان ایرانی استفاده نمیشود و دانشجویان خارجی شهریهپرداز هستند.
وی با بیان اینکه برای دانشجویان بینالمللی منشور اخلاقی وجود دارد، ادامه داد: در صورت بروز تخلفات احتمالی این دانشجویان در حوزه دانشگاه، برخورد لازم صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی باید سرمایهگذاری مناسبی انجام دهیم تا نتیجه مطلوبی حاصل شود، افزود: بودجه فرهنگی دانشگاه در سال ۱۴۰۰، ۶ میلیارد ریال و در سال ۱۴۰۱، ۳۰ میلیارد بود که این میزان در سال ۱۴۰۲ به ۸۵ میلیارد ریال و در سالجاری به ۱۰۵ میلیارد ریال افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی دانشجویان در سه جشنواره حرکت، رویش و قرآن و عترت حضور پیدا میکنند، خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی طی ۲ سال اخیر در هر ۳ جشنواره علاوه بر کسب مقامهای متعدد توسط دانشجویان، به عنوان دانشگاه برگزیده کشور انتخاب شده است.
وی با اشاره به فعالیت ۴ هزار دانشجو در ۶۰ انجمن علمی دانشگاه، گفت: علاوه بر برگزاری دورههای علمی در انجمنهای علمی، دورههای هنری و مهارتی نیز توسط کانونهای فرهنگی و هنری و مرکز آموزشهای آزاد و مهارتی برگزار میشود تا دانشجویان در کنار تحصیل علم، یک مهارت جدید نیز آموزش ببینند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه رتبهبندیهای ملی و بینالمللی دانشگاهها بیشتر بر اساس عملکرد پژوهشی انجام میشود، گفت: در همین راستا دانشگاه محقق اردبیلی در این رتبهبندیها حضور داشته و در آخرین رتبهبندی تاثیر تایمز رتبه دوم کشور، در رتبهبندی شانگهای در حوزه مهندسی مواد جایگاه اول، در حوزه مهندسی انرژی رتبه هفتم و در حوزه کشاورزی رتبه ششم کشور را دارا است.
وی با بیان اینکه برای ارتقای جایگاه علمی دانشگاه و کشور در آینده باید به سمت سرمایهگذاری در حوزه هوش مصنوعی حرکت کنیم، افزود: سرمایهگذاری در این حوزه برای سال آینده در دانشگاه محقق اردبیلی برنامهریزی شده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به واگذاری ساختمان سابق دانشگاه علمی کاربردی استان به دانشگاه محقق اردبیلی، ادامه داد: طی دو سال اخیر نیز ۳۰ عضو هیات علمی در دانشگاه جذب شده و برای سالجاری نیز برای جذب ۱۷ نفر فراخوان زده شده است.
وی با بیان اینکه ۱۵ نفر از اعضای هیات علمی، فارغالتحصیلان و پژوهشگران پسادکتری این دانشگاه در سالجاری در زمره دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفتهاند، ادامه داد: دو نفر از این اعضای هیات علمی طی ۲ سال اخیر جذب دانشگاه شدهاند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر ۴ دانشجوی این دانشگاه به عنوان دانشجوی نمونه کشوری و ۴ دانشجو نیز برنده جایزه البرز شدهاند، افزود: در آئین انتخاب دانشجوی نمونه کشوری در سالجاری ۱۹ نفر دانشجوی نمونه از دانشگاههای وزارت علوم انتخاب شدند که ۳ نفر از آنان، دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی بودند.
وی با اشاره به وضعیت ارتباط با صنعت دانشگاه، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی با صنایع مختلف در ارتباط بوده و در عین حال ستاد توسعه استانی را در ۸ حوزه راهاندازی کرده تا از ظرفیت پایاننامهها و رسالههای ۳ هزار و ۳۰۰ دانشجوی کارشناسیارشد و ۹۰۰ دانشجوی دکتری برای حل مشکلات و توسعه استان استفاده شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به دریافت نشان سرو علوم، تحقیقات و فناوری توسط این دانشگاه در سالجاری، افزود: برای دریافت نشان سرو توسط یک دانشگاه، باید دانشگاه در همه رتبهها رتبه برتر کسب کند و از لحاظ محبوبیت نیز، محبوبیت لازم را داشته باشد. برای دریافت این نشان، محبوبیت رئیس دانشگاه توسط کارکنان ۹۳.۴۴ درصد بوده است و بالاترین میزان محبوبیت در سطح دانشگاههای کشور بوده است.
وی با بیان اینکه از اولین روز کاری به عنوان رئیس دانشگاه، اخلاقمداری در اولویت فعالیتها قرار گرفت، ادامه داد: هدف اصلی بنده در دانشگاه ایجاد آرامش در میان کارکنان بود تا همگی بتوانیم برای پیشرفت و توسعه دانشگاه کار کنیم و دغدغه دیگری نداشته باشیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریتی دانشگاه در خصوص مباحث رفاهی کارکنان نیز همه تلاش خود را به کار بسته تا دغدغه کارکنان در این خصوص کاهش یابد؛ بطوریکه میزان پرداختی در حوزه رفاهی نسبت به گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.
وی با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر هیچ تشکل دانشجویی در دانشگاه محقق اردبیلی تعطیل نشده است، گفت: هر تشکل مجوزداری در قالب اساسنامه میتواند فعالیت کند و ما نیز حمایت میکنیم. همچنین در زمان اغتشاشات نیز اجازه ندادم هیچ دانشجو و استادی به این بهانه اخراج شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به سرمایهگذاری دانشگاه در حوزه ورزش، گفت: در حوزه ورزش دانشجویان ما مقامهای متعددی در المپیادهای ورزشی شاهد و ایثارگر و همگانی کسب کردهاند و در المپیاد سالجاری نیز رتبه ۱۰ کشور را در بین ۱۰۵ دانشگاه کشور کسب کردهایم.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 268 بار |
دفعات چاپ: 30 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر