رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه خبر داد: حمایت دانشگاه محقق اردبیلی از پایان نامه ها و رساله های مساله محور و ماموریت گرا
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی از حمایت این دانشگاه از پایان نامه ها و رساله های مساله محور و ماموریت گرا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی اسکندرزاده اصل ۱۸ آبان ماه در کارگاه آموزشی«کارآفرینی؛ راه ها و بیراهه ها» با بیان اینکه برای ورود به حوزه کارآفرینی و صنعت تنها مدرک دانشگاهی کافی نیست، گفت: نیاز است علاوه بر مدرک دانشگاهی دانشجویان و یا فارغ التحصیلان مهارت های بیشتری بیاموزند.
وی به ضرورت داشتن هدف و ماموریت توسط دانشجویان به منظور استخدام و یا کارآفرینی تاکید کرد و افزود: این اهداف باید بر اساس مزیت های موجود در هر منطقه تعریف شود.
اسکندرزاده تصریح کرد: برای اشتغال در هر استان نیازمند شناسایی مزایای صنایع و کارآفرینی آن منطقه هستیم.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی از حمایت این دانشگاه از پایان نامه ها و رساله های مساله محور و ماموریت گرا خبر داد و خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی با شناسایی مزایا، مسائل و نیازمندی های استان، از پایان نامه هایی که بر اساس این ماموریت ها و اهداف ترسیم شوند، حمایت می کند.
دامون نوری موسس شرکت دانش بنیان بنیان مرصوص دامون نیز با بیان اینکه کارآفرینی یکی از شغل های مؤثر بر اقتصاد جوامع مختلف است، گفت: کارآفرینان به نوعی رهبران و هدایت کننده جامعه اقتصادی هستند که موفقیت آنها به نفع جامعه است.
وی افزود: برای موفق شدن در مسیر کارآفرینی لازم است تا دانش و اطلاعات کافی کسب کنیم و از تجربیات افراد فعال در این عرصه استفاده نماییم.
این فناور اردبیلی تصریح کرد: ایده هایی که برای کارآفرینی استفاده می شود باید نو و دست نخورده باشند؛ چراکه این موضوع تاثیر بسزایی در رشد و توسعه کارآفرینی دارد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 477 بار |
دفعات چاپ: 52 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر