روابط عمومی

EN | AR |

برگزاری کارگاه«روش شناسی رتبه بندی دانشگاه های ایران در ISC» در دانشگاه محقق اردبیلی

کارگاه«روش شناسی رتبه بندی دانشگاه های ایران در ISC» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر داود سیف زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ۲۲ تیر در کارگاه «روش شناسی رتبه بندی دانشگاه های ایران در ISC» با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی طی سال های اخیر وارد بسیاری از رتبه بندی های ملی و بین المللی شده است، گفت: در رتبه بندی های تایمز، یو اس نیوز و یورپ جزو ۱۰ دانشگاه جامع برتر ایران هستیم.
وی با بیان اینکه این دانشگاه امسال برای اولین بار وارد رتبه بندی لایدن شده و در جمع ۲۰ دانشگاه جامع کشور قرار گرفته است، افزود: در رتبه بندی ISC نیز در حال حاضر در بازه رتبه ۳۰-۲۱ دانشگاه های کشور قرار داریم.
سیف زاده تصریح کرد: در حال حاضر در پایگاه Web of Science در طول تاریخ دانشگاه به بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ مقاله رسیده ایم که بیش از ۷۰۰ مقاله مربوطه به یک سال اخیر بوده است.
دکتر منصوره صراطی شیرازی مدیر گروه رتبه بندی موسسه ISC نیز هدف اصلی از رتبه بندی را به وجود آوردن امکان مقایسه دانشگاه ها و فهرست نمودن آنها به صورت رتبه ای دانست و گفت: ارزیابی دانشگاه ها و مقایسه آنها با یکدیگر، ارزیابی شکاف میان دانشگاه ها، افزایش رقابت میان دانشگاه ها، ارزیابی سطح علمی هر دانشگاه، کمک به شناسایی دانشگاه های دارای بهترین عملکرد، افزایش انگیزه برای سیاست گذاری های علمی و پژوهشی در محافل ملی، مشارکت در تقویت ارتباطات بین المللی و دسترسی وسیع تر به شبکه های تحقیقاتی ملی و بین المللی، جذب دانشجویان خارجی و برنامه ریزی برای تبدیل شدن به دانشگاه های تراز جهانی از دیگر اهداف رتبه بندی دانشگاه ها است.
وی با بیان اینکه نظام های رتبه بندی با ارزیابی و سنجش همه جانبه عملکرد دانشگاه ها، جایگاه و رتبه آنها را مشخص می کنند، افزود: شاخص های این نظام ها می توانند مسیر حرکت به سمت جهانی شدن را مشخص نمایند.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 350 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر