روابط عمومی

EN | AR |

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: برگزاری ۴۴۳ برنامه متنوع فرهنگی و اجتماعی در دانشکده ها و خوابگاه های دانشگاه محقق اردبیلی

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از برگزاری ۴۴۳ برنامه فرهنگی و اجتماعی از ابتدای سالجاری تا ابتدای آذرماه سالجاری  در دانشکده ها و خوابگاه های این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل از برگزاری کارگاه های متنوع آموزشی در زمینه های کاربرد زبان بدن، مهارت نه گفتن و پیشگیری از ایدز در دانشکده ها و همچنین برگزاری سلسله کارگاه های آسیب های اجتماعی و فضای مجازی در خوابگاه های دانشجویی خواهران و برادران دانشگاه خبر داد.
وی ضمن تاکید بر این که رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اجرای بخشی از برنامه های فرهنگی در دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویی می باشد، اضافه کرد: خوشبختانه همکاری های خوبی در این زمینه با جهاد دانشگاهی واحد استان و معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان داشته ایم.
فنی اصل در ادامه از برگزاری ۴۴۳ برنامه فرهنگی و اجتماعی از ابتدای سالجاری تا ابتدای آذرماه سالجاری خبر داد و افزود: ۱۷ درصد این برنامه ها مربوط به تشکل های اسلامی، ۲۲ درصد مربوط به کانون های فرهنگی هنری و مذهبی، ۵۱ درصد مربوط به انجمن های علمی دانشگاه و ۱۰ درصد مربوط به سایر حوزه های فرهنگی بوده است.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 575 بار   |   دفعات چاپ: 130 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر