معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در دانشکده کشاورزی مشگین شهر دانشگاه محقق اردبیلی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی از موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشکده کشاورزی مشگین شهر دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ترحم مصری از موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشکده کشاورزی مشگین شهر دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: پذیرش دانشجو در این رشته از مهر ماه سالجاری آغاز خواهد شد.
وی افزود: با توجه به اهتمام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به فرآیند حذف تدریجی کنکور و در راستای عدالت آموزشی پذیرش این رشته بدون آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی انجام خواهد شد.
دفعات مشاهده: 807 بار |
دفعات چاپ: 200 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر