معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه شورای دانشگاه محقق اردبیلی: مشارکت وزارت علوم در پروژه های عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پروژه های عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی مشارکت خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدتقی نظرپور در جلسه شورای دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: طبق توافق انجام شده 50 درصد هزینه مورد نیاز این استخر را هم استانداری اردبیل تقبل کرده است.
وی با بیان اینکه باید دانشگاه در زمینه حل مشکلات استان فعال باشد، ادامه داد: اگر به دنبال توسعه همه جانبه استان اردبیل هستید باید تعامل دانشگاه و استانداری دو طرفه باشد و هر یک بر دیگری کمک کنند.
نظرپور با اشاره به اینکه باید از توان خیرین در ساخت خوابگاه ها استفاده کرد، افزود: باید نظر خیرین را جلب کرد تا بتوان از ظرفیت ها و مساعدت های آنها در ساخت خوابگاه های مورد نیاز استفاده کرد.
وی با بیان اینکه باید ارتباط دانشگاه با صنعت تقویت شود، اظهار کرد: صنعت راه خود را در پیش می گیرد و منتظر نمی ماند که دانشگاه به سمتش برود اما باید دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان اردبیل بتواند کمک کار خوبی برای صنعت استان باشد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه وزیر تدابیر راهبردی برای مقابله با تحریم ها تنظیم کرده است، اظهار کرد: این تدابیر در 4 بخش اداری و مالی، آموزشی و پژوهشی، فناوری و اجتماعی و فرهنگی تنظیم شده است.
وی با اشاره به اینکه تحریم ها برای کشور و دانشگاه ها تهدید است اما باید این تهدید ها را به فرصت تبدیل کرد، گفت: در زمان 8 سال دفاع مقدس مشکلات جدی تری وجود داشت که پا پس نکشیدیم ولی الان در جنگ اقتصادی قرار داریم که با تجارب سنوات گذشته با این جنگ هم مقابله خواهیم کرد.
نظرپور با اشاره به اینکه باید صرفه جویی در هزینه ها با حذف هزینه های زائد انجام شود، ادامه داد: باید راهبرد افزایش درآمد و کاهش هزینه ها را در دستور کار خود قرار دهیم.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه باید برای صرفه جویی در واحد ها و دانشکده های مختلف بسته های تشویقی در نظر گرفت، افزود: با برنامه ریزی درست می توان صرفه جویی کرد بدون اینکه نارضایتی ایجاد شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ارتباط این دانشگاه و استانداری بی نظیر است، گفت: این ارتباط نزدیک فرصت استثنایی برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه محقق اردبیلی است.
دکتر عزیز حبیبی اضافه کرد: کشور به دلیل تکانه های خارجی تحت فشار است و باید با حرکات هوشمندانه و مدبرانه از این مسیر عبور کرد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی دارای ۳۷۶ نفر عضو هیات علمی دارد، ادامه داد: از این تعداد ۳۰ نفر دارای مرتبه علمی استاد تمام، ۱۱۸ نفر دانشیار، ۲۰۲ نفر استادیار و ۲۶ نفر مربی هستند و این یعنی 40 درصد اعضای هیات علمی این دانشگاه استاد تمام و دانشیار هستند.
به گفته حبیبی، این دانشگاه دارای ۲۲۸ رشته تحصیلی شامل ۷۲ رشته کارشناسی، ۹۷ رشته کارشناسی ارشد و ۵۹ رشته دکتری است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: میزان قبولی دانش آموختگان دانشگاه محقق اردبیلی از دانشگاه های معتبر کشوری در آزمون تحصیلات تکمیلی حدود ۴۰ درصد است که این نشان از کیفیت بالای آموزشی در این دانشگاه است.
حبیبی ادامه داد: دو نفر از اساتید دانشگاه در زمره یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفته، یکی از اساتید پراستنادترین استاد علوم انسانی کشور و یک نفر هم به عنوان شیمیدان برجسته کشور در شاخه شیمی فیزیک انتخاب شده اند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی از نظر علمی وضعیت خوبی دارد اما از نظر فضای فیزیکی وضعیت خوبی نداریم، اظهار کرد: استانداری قول داده است که برای پروژه های عمرانی دانشگاه کمک کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: تمام تلاش ما بر این است که از ظرفیت های دانشگاه استفاده کنیم و این همراهی و همکاری دانشگاه و استانداری باید بیش از پیش تقویت شود.
علی نواداد با بیان اینکه وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور ایجاب می کند که از ظرفیت دانشگاه ها نهایت استفاده را ببریم، ادامه داد: تفاهم نامه ای با دانشگاه محقق اردبیلی امضا کرده ایم تا بتوانیم از این دانشگاه در رفع مشکلات استان استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه را مددکار خود می دانیم، تصریح کرد: استاندار عنایت ویژه ای به دانشگاه دارد و با وجود محدودیت های موجود در تلاش است هزینه های مورد نیاز دانشگاه را تامین کند.
نواداد با اشاره به اینکه استانداری اردبیل برای پروژه های عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی به اندازه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کمک می کند، افزود: ظرفیت های دانشگاه محقق اردبیلی بالا است اما انتظارات از این دانشگاه نیز بسیار بالا هست.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با بیان اینکه مردم استان اردبیل از ما انتظار دارند که رشته های جدید در دانشگاه محقق اردبیلی ایجاد شود تا فرزندانشان بتوانند در استان خود مشغول تحصیل شوند، اظهار کرد: دانشگاه محقق اردبیلی از نظر علمی در مقطع خوبی قرار دارد اما رشته های مورد نیاز را باید ایجاد کرد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کمبود فضای فیزیکی در این دانشگاه جدی است و انتظار داریم که مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای رفع این مشکلات یاریگر دانشگاه باشند.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حسنی اضافه کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل هم به دانشگاه محقق اردبیلی انتقال یافته است و امروز این نهاد نیاز به یک ساختمان مستقل دارد.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل با اشاره به اینکه خدمت یک توفیق الهی است، اظهار کرد: از این فرصت باید برای خدمت بیشتر به بهترین نحو استفاده کرد.
یادآور می شود در ادامه جلسه اعضای شورای دانشگاه محقق اردبیلی پیشنهادات و نظرات خود را بیان کردند.
دفعات مشاهده: 960 بار |
دفعات چاپ: 259 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر