روابط عمومی

EN | AR |

برگزاری جلسه هماهنگی و توجیهی مسئولین خوابگاه های خواهران دانشگاه

جلسه هماهنگی و توجیهی مسئولین خوابگاه های خواهران دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در ترم گذشته مشکلی خاصی در خوابگاه های خواهران وجود نداشت و این مساله حاکی از زحمات مسئولین خوابگاه ها است.

وی با بیان اینکه در حالت کلی دانشجویان از وضعیت خوابگاه ها اعلام رضایت می کنند، ادامه داد: کارهای برنامه ریزی شده برای خوابگاه با نظم خاصی جلو می رود.

فنی اصل با اشاره به اینکه مسئولین خوابگاه ها مسئولیت سنگینی دارند، اظهار کرد: مسئولین خوابگاه ها هدایت کننده دانشجویان هستند و این مساله سبب می شود انتظار از این مسئولان بالا باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: مسئولین خوابگاه ها، باید نواقصات را اطلاع دهند تا در اولین فرصت نسبت به رفع آن اقدام شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیف اله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: اگر با آداب اسلامی و دینی رفتار کنیم، در کارها و خدماتی که ارائه می دهیم، آرامش خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه انسان معتقد و مومن همه مشکلات را با عشق و علاقه تحمل می کند، تصریح کرد: مسئولین خوابگاه ها هم با توکل بر خداوند منان می توانند مسائل را تحمل کنند و باید در انجام وظائف خود با خدا معامله کنند.

مدبر با اشاره به اینکه ممکن است دانشجویان با مشکلاتی مواجه شوند، ادامه داد: دوری از خانواده، انجام تکالیف، مشکلات مالی و غیره سبب می شود که مشکلات دانشجویان مضاعف باشد بنابراین باید با درک این مسائل، با دانشجویان رفتار کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: با قدرت، تحکم و دستور نمی توان دانشجویان را کنترل کرد بلکه باید به صورت عاطفی و با مهربانی آنها را کنترل و هدایت کرد.

مهندس علیرضا دستور مدیر حراست دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به رعایت اخلاق حرفه ای تصریح کرد: هر کاری که به خاطر خدا انجام شود، قطعا در آن اخلاق هم رعایت می شود.

وی با بیان اینکه حرفه همان دستورالعمل ها و بخشنامه ها است، اضافه کرد: وقتی موارد حرفه ای در کنار اخلاق قرار می گیرد، انسان برای خدمت به خلق خدا با انگیزه بیشتری کار کند.

دستور اظهار کرد: در کارهای خود باید همیشه خدا و رضایت خدا را در نظر بگیریم و در این مسیر حرکت کنیم تا با آرامش قلبی، وظائف خود را انجام دهیم.

مدیر حراست دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه شرح وظائف مسئولین خوابگاه ها به آنها ابلاغ شده است، افزود: دانشجویان در دست مسئولین خوابگاه ها و دانشگاه امانت هستند و باید امانتدار خوبی باشیم. 

دکتر اسماعیل گلی سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه نسبت به سال های گذشته، نواقص سخت افزاری خوابگاه ها کم شده است، تصریح کرد: رفع این نواقص بدون حمایت مسئولان دانشگاه امکان پذیر نیست بنابراین باید قدردان این حمایت ها بود.

وی با اشاره به اینکه وظیفه داریم به دانشجویان خدماتی ارائه کرده و کمک حال آنها باشیم، افزود: این کمک ها باید در چارچوب شرح وظائف افراد باشد.

گلی با بیان اینکه حضور مشاوران در خوابگاه ها با استقبال دانشجویان مواجه شده است، ادامه داد: امکانات رفاهی دانشجویان مناسب است اما تلاش می کنیم که این امکانات را ارتقا دهیم.

 دکتر فاطمه قنادی اصل رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی با اشاره به برخی مشکلات تصریح کرد: استرس و اضطراب از جمله مشکلاتی است که می تواند دامن گیر دانشجویان باشد.

وی با بیان اینکه صندوق مشاوره را در خوابگاه ها راه اندازی می کنیم، ادامه داد: انتظار داریم مسئولین خوابگاه ها مساله مشاوره را با دانشجویان مطرح کنند تا دانشجویان در مواجهه با مشکلات، بتوانند از مشاوران مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی کمک بگیرند.

قنادی اصل اضافه کرد: برنامه ریزی می کنیم تا به صورت دوره ای، کارگاه هایی برای دانشجویان خوابگاه ها برگزار کنیم.

یادآور می شود که در این جلسه با اهدای لوح و جوایزی از مسئولین خوابگاه های خواهران دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شد.

********************************

کلیدواژه ها: مسئولین خوابگاه ها |



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2400 بار   |   دفعات چاپ: 192 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر