جلسه پدافند غیرعامل دانشگاه محقق اردبیلی با حضور اعضای کمیته برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1397/12/27 - 09:56 |
آخرین جلسه پدافند غیرعامل دانشگاه  با حضور اعضای کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه محقق اردبیلی در تاریخ ۹۷/۱۲/۲۷ در محل اتاق معاونت محترم اداری و مالی برگزار شد.

دکتر اردوان قربانی رئیس محترم شورای پدافند غیرعامل ضمن تشریح فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل دانشگاه، نسبت به اهمیت پدافند غیرعامل تأکید کردند و مقرر گردید که همکاران محترم نسبت به ارائه گزارش عملکرد سال ۹۷ به‌صورت مستند اقدام و همچنین هر یک از واحدها برنامه خود را برای سال ۹۸ تا پایان فروردین‌ماه به دبیرخانه پدافند غیرعامل اعلام نمایند.

برای مشاهده صورتجلسه اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1164 بار   |   دفعات چاپ: 311 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر