ورود به سایت

انتخاب خانم سمیه محمدی به عنوان عضو اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی جغرافیای کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ - 10:48 |
دومین مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی جغرافیا ۲۹ آذرماه با حضور ۲۷ نماینده دانشجویی از سراسر کشور در دانشگاه خوارزمی تهران برگزار گردید.
جلسه بازخوانی و اصلاح اساسنامه و انتخاب اعضای جدید دوره دوم اتحادیه در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار گردید.
طی انتخابات انجام شده آقایان سجاد محمدیان، سجاد رمضانپور،صابر شاهی و خانم ها مرضیه سالم، نازنین آذرنیو، نفیسه ولیخانی، سمیه محمدی حمیدی به ترتیب از دانشگاه های شهید بهشتی، دامغان،فرهنگیان پردیس شهید رجایی قزوین، گیلان،فرهنگیان پردیس امیرکبیر البرز، زنجان و محقق اردبیلی بعنوان اعضای اصلی و علل البدل شورای مرکزی و آقای ابوالفضل مقیمی و سرکار خانم فاطمه اسلامی مفرد بعنوان بازرسین اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی جغرافیا برگزیده شدند.
انتخاب شایسته خانم سمیه محمدی حمیدی عضو انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی را به ایشان، اعضای انجمن و تمام دانشگاهیان محقق اردبیلی تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت و سربلندی برای ایشان داریم.