اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی افتتاح شد.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی در این کنفرانس، ضمن خیرمقدم گویی و تقدیر از تلاش های برگزارکنندگان کنفرانس، از وجود 44 مرکز آموزشی، 850 عضو هیأت علمی تمام وقت و 70 هزار دانشجو در استان اردبیل خبر داد و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی کار خود را با پذیرش 30 دانشجو پس از انقلاب اسلامی 57 آغاز کرده و امروز با وجود بیش از 130 رشته تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه که 40 رشته مربوط به مقطع دکتری است، مسیر پیشرفت و تعالی را طی می کند.
دکتر گنجی، رتبه دانشگاه محقق اردبیلی را بر اساس رتبه بندی اخیر جهانی سایماگو 2277 وبا 178 پله صعود در سال 2013 نسبت به 2010 عنوان کرد و افزود: این دانشگاه در میان مراکز آموزشی کشور رتبه 39 را طبق این گزارش به خود اختصاص داده است که امیدواریم در توسعه روزافزون کشور، نقش خود را به خوبی ایفا کرده باشیم.
استاندار اردبیل به عنوان سخنران این کنفرانس با اشاره به شتاب قابل توجه در تمام شاخه های علمی اظهار داشت: اوایل انقلاب اسلامی، شاهد حضور دانشجویان پزشکی از کشورهای پاکستان و هندوستان برای معالجه مردم ایران بودیم که اردبیل نیز از این قاعده مستثنی نبوده و این در حالی است که علاوه بر فارغ التحصیلان فرزندان این مرزو بوم، موفقیت های چشمگیری نیز همه ساله نصیب ایران اسلامی می شود.
مهندس نیکزاد در ادامه به پتانسیل های استان اردبیل و اهمیت مراکز تولیدی اشاره و اظهار امیدواری کرد که در سایه نتایج به دست آمده از همایش ها و کنفرانس های گوناگون، مدیران استانی و کشوری بهره های لازم را ببرند.
دکتر رحمت اله نگهدار دبیر این کنفرانس دو روزه (سی ام مهر و اول آبان ماه) از اختصاص 8 سالن موازی برای سخنرانی های شفاهی و از 800 مقاله پالایش شده از میان 1300 مقاله سخن گفت.
وی همچنین حضور محققان و اندیشمندان بزرگ از دانشگاه های معتبر کشور را از نکات قابل توجه دانست که بر غنای این کنفرانس علمی افزوده است.
یادآور می شود که در این کنفرانس ملی، جمعی از مسؤولان استانی و کشوری از جمله شهردار اردبیل نیز حضور داشتند و کلیپ هایی با موضوعات اهمیت ژئوتکنیک در جامعه و معرفی استان اردبیل نیز پخش شد.
|