روابط عمومی- اخبار
نشست گروه همکاری های علمی و بین المللی با رییس دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها

نشست گروه همکاری های علمی و بین المللی با رییس دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

AWT IMAGE

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این نشست که جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه که تحصیلات تکمیلی و یا فرصت مطالعاتی خود را در خارج از ایران به اتمام رسانده اند حضور داشتند، ضمن بررسی گروه های شش گانه کشورهای خارجی در حوزه رایزنی علمی دانشگاه و تعیین مسئول برای هر گروه، گفت: هرکدام از اساتیدی که شش ماه یا بیشتر فرصت مطالعاتی و امکان حضور و تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را داشته است، در یکی از این زیرگروه ها قرار گیرند.

وی با بیان اینکه در سایت لینکی قرار داده شود که سابقه تحصیل خارج از کشور اساتید و فعالیت ها و ایمیل و لینک سایت دانشگاه هایی که در آن تحصیل کرده قرار داده شود، افزود: برای هر گروه نیز یک فرد فعال و تازه فارغ التحصیل به عنوان مسئول انتخاب شود.

دکتر رضا عبدی رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه نیز ضمن ارایه گزارش مختصری از فعالیت های گروه همکاری های علمی و بین المللی و برنامه های آتی این گروه، گفت: باید از تجارب افرادی که فرصت مطالعاتی و یا تحصیلات خود را خارج از کشور گذرانده اند استفاده کرد.

وی با بیان اینکه هر کدام از این اساتید می توانند مسئولیتی به عهده بگیرند، تصریح کرد: این اساتید همچنین می توانند رابط بین دانشگاه محقق اردبیلی با دانشگاه های خارج شوند.

گفتنی است در این گروه های شش گانه گروه های روسیه و اکراین به سرگروهی دکتر حجت الله رشید، گروه ترکیه و قفقاز به سرگروهی دکتر نعمت اباذری، گروه کشورهای اروپایی به سرگروهی دکتر احمد یوسفیان دارانی یا دکتر کمال الدین حمیدی نخستین،گروه هند و مالزی به سرگروهی دکتر عباس معمارباشی، گروه کشورهای قاره آمریکا به سرگروهی دکتر قدیر نوری قنبلانی یا دکتر یوسف کمالی و گروه کشورهای آسیا و اقیانوسیه به سرگروهی دکتر اردوان قربانی  انتخاب شدند.

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.5871.fa.html
برگشت به اصل مطلب