روابط عمومی- اخبار
فعال کردن مشارکت نهادهای علمی در اتاق فکر استان اردبیل

حذف تصاویر و رنگ‌ها

AWT IMAGE   

 مدیر اتاق فکر استان اردبیل گفت: در نظر داریم مشارکت نهادهای علمی و دانشگاهی را در این مجموعه بیش از پیش فعال کنیم.

  دکتر محمد حسن زاده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه اتاق فکر استان اردبیل از اول فرودین ماه سال جاری فعال شده است، اضافه کرد: اتاق فکر استان اردبیل به همت دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر شکل گرفته است.

  وی افزود: در قدم اول ما از همکاری استانداری اردبیل کمک گرفتیم و در حال حاضر اتاق فکر استان با ترکیب سه حوزه نمایندگان بخش دولتی، نخبگان دانشگاهی و ذینفعان غیر دولتی فعال شده است.

  وی با بیان اینکه اتاق فکر فرصتی برای مشارکت هر چه بیشتر دانشگاهیان در مسائل و تصمیمات استان فراهم ساخته است، تاکید کرد: در این راستا نه تنها از ظرفیت دانشگاه محقق اردبیلی بلکه از ظرفیت تمام دانشگاه ها استفاده کردیم.

  مدیر اتاق فکر استان تصریح کرد: در حال حاضر گروه های نخبگان علمی دانشگاه های استان در گروه های متعدد متناسب با نیاز ها و سرفصل های پژوهشی اتاق فکر تقسیم بندی شده اند تا از ظرفیت علمی تمامی دانشگاه ها در راستای تحقق اهداف اتاق استفاده بهینه شود.

  عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به شناسایی شبکه نخبگان علمی در این مجموعه اضافه کرد: ما هر طرح و پیشنهادی را از اساتید دانشگاهی، روسا و مدیران دانشگاه ها و اعضای هیئت علمی مورد بررسی قرار می دهیم.

  حسن زاده افزود: پیشنهادات ارائه شده باید برخوردار از دو ویژگی عمده باشند تا از طریق اتاق فکر بتوان آن ها را پیگیری کرد؛ یکی اینکه موضوع استانی باشد و دیگر اینکه قابل پیگیری از طریق نهادهای اجرایی استان باشد.

  مدیر اتاق فکر استان با بیان اینکه مشکلات استان در اولویت رسیدگی اتاق است، اضافه کرد: انتظار ما مشارکت هر چه بیشتر دانشگاهیان و بخش دولتی در فعالیت های اتاق و کمک به پیشبرد اهداف و برنامه ها است.

  عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی افزود: عمده موضوعاتی که در این اتاق در دست بررسی است شامل حمل و نقل، گردشگری، صنعت، معدن، گمرک، کشاورزی، بهداشت و درمان، مسائل زیست محیطی و بحران آب است.

 

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.4848.fa.html
برگشت به اصل مطلب