رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از پیگیری در خصوص راهاندازی مدرسه در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسنزاده ۳۱ فروردین با اشاره به پیگیریهای خود در جلسه شورای آموزش و پرورش استان در خصوص راهاندازی مدرسه در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: با راهاندازی این مدرسه پتانسیل علمی دانشگاه در اختیار مدرسه قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه طبق برنامهریزیهای انجام شده امکانات ورزشی، آزمایشگاهها، سایتهای کامپیوتری، کتابخانه و غیره دانشگاه در اختیار مدرسه خواهد بود، افزود: مدیریت مدرسه نیز توسط اساتید برجسته علمی و خوشنام و از برترینهای علمی کشور خواهد بود.
حسنزاده با اشاره به پیشبینی برگزاری آموزشهای غیررسمی، کلاسهای هوش مصنوعی و فعالیتهای فرهنگی، هنری و مهارتی در این مدرسه، تصریح کرد: سطح این مدرسه بالا بوده و نویدبخش موفقیت بیشتر فرزندان استان در رقابتهای کشوری در سالهای آتی خواهد بود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از اختصاص ظرفیت ویژه برای حمایت از استعدادهای برتر و دانشآموزان مستعد بیبضاعت خبر داد.
پایان خبر
|