روابط عمومی- اخبار
معاون اداری و مالی دانشگاه خبر داد: اقدامات لازم برای اجرای آئین‌نامه جدید کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی انجام می‌شود

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/11/7 - 13:20 | 
معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی از انجام اقدامات لازم برای اجرای آئین‌نامه جدید کارمندان این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرحیم هاشمی ۷ بهمن در نشست با جمعی از مدیران و کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه توجه به رفاه کارکنان دانشگاه همواره مورد تاکید و توجه مجموعه مدیریتی دانشگاه قرار دارد، گفت: در همین راستا قراردادی با شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان منعقد شده تا بتوانیم محصولات این شرکت را از طریق اداره رفاه در میان کارکنان متقاضی دانشگاه توزیع کنیم.
وی با بیان اینکه در خصوص بیمه تکمیلی کارکنان، طی سال‌های گذشته حق بیمه به صورت ۵۰ درصد توسط دانشگاه و ۵۰ درصد توسط همکار پرداخت می‌شد، افزود: در قرارداد جدید که از ابتدای دی ماه سالجاری اجرایی شده است، حق بیمه پرداختی توسط دانشگاه به ۶۰ درصد افزایش و حق بیمه پرداختی توسط همکار به ۴۰ درصد کاهش یافته است که بطور کلی افزایش ۱۰ درصدی حق بیمه پرداختی توسط دانشگاه را نسبت به قرارداد قبلی نشان می‌دهد.
هاشمی تصریح کرد: همچنین در آئین‌نامه جدید کارمندان که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شده است، مبلغ اضافه‌کاری کارمندان حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است.
معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در آئین‌نامه جدید مباحث مربوط به فوق‌العاده‌های بهره‌وری، فنی و حقوقی از اهمیت بالایی برخوردار است، تاکید کرد: در همین راستا اقدامات لازم برای اعمال حق بهره‌وری برای کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی در حال انجام است.
پایان خبر
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.38945.fa.html
برگشت به اصل مطلب