روابط عمومی- اخبار
قدردانی وزیر علوم از رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به جهت اهتمام ویژه نسبت به انجام امور ایثارگران

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/8/9 - 07:35 | 
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به جهت تلاش های صادقانه در همکاری با امور ایثارگران وزارت علوم و اهتمام ویژه نسبت به انجام امور ایثارگران دانشگاه محقق اردبیلی از رئیس این دانشگاه قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه ای به جهت تلاش های صادقانه در همکاری با امور ایثارگران وزارت علوم و اهتمام ویژه نسبت به انجام امور ایثارگران دانشگاه محقق اردبیلی از دکتر اسماعیل چمنی رئیس این دانشگاه قدردانی کرد.
متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر اسماعیل چمنی
رئیس محترم دانشگاه محقق اردبیلی
با سلام و احترام؛
بی شک تلاش به منظور به ثمر رسیدن مجاهدت های ایثارگران وظیفه افرادی است که قلبشان برای آنها و تداوم راه سرخشان می تپد، انسان های شایسته ای که اصل خدمت را نه به حکم وظیفه بلکه به منزله فریضه تلقی می کنند و در پیشگاه قادر متعال همواره سربلندند.
از این روز، از تلاش های صادقانه جنابعالی در همکاری با همکاری با امور ایثارگران وزارت متبوع و اهتمام ویژه نسبت به انجام امور ایثارگران آن دانشگاه تقدیر و تشکر می کنم. امیدوارم گام هایتان برای خدمت به جامعه معزز ایثارگران و اعتلای اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره راسخ و استوار باشد.
محمدعلی زلفی گل
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uma.ac.ir/find-15.183.30992.fa.html
برگشت به اصل مطلب