روابط عمومی- اخبار
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه اردبیل در مراسم روز ملی بسیج اساتید مطرح کرد: روشنگری از وظایف اساسی بسیج اساتید است

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/3/31 - 15:25 | 
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه اردبیل گفت: روشنگری از وظایف اساسی بسیج اساتید است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیت الله سید حسن عاملی ۳۱ خرداد در مراسم روز ملی بسیج اساتید در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بسیج برای کارهای عادی و روزمره نیست؛ بلکه درجاهایی که با مدیریت عادی کارها پیش نمی رود، ما به بسیج و روحیه بسیجی نیاز داریم.
وی ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) نیز در آن دوران تشخیص دادند که اگر عموم مردم حضور نداشته باشند کار پیش نخواهد رفت، لذا تصمیم بر حضور بسیج گرفتند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل تصریح کرد: اکنون باید با تحولات علمی دنیا هماهنگ و همراه باشیم؛ چراکه در غیراین صورت تمام زمینه ها را باخته‌ایم و این موضوع وظیفه بسیج اساتید که قشر علمی است را سنگین تر می کند.
امام جمعه اردبیل گفت: هنر بزرگ ملت ایران این بود که در برابر جنگ روانی وحشتناک که دشمن درست کرده بود پیروز شد.
وی تاکید کرد: دانشجوی امروزی گره ذهنی دارد و این گره‌ ها باید توسط بسیج اساتید باز شود و تبیین مسائل و مشکلات جامعه و همچنین روشنگری از جمله وظایف مهم بسیج اساتید است.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تشریح کرد: مساله اخلاق و تذهیب دانشجویان نیز باید مورد توجه قرار بگیرد؛ بطوریکه وقتی جوان وارد جامعه می شود باید از این نظر ایده ‌آل باشد و این موضوع به خودی خود سبب بهبود مشکلات اجتماعی بسیاری خواهد شد.
دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: شهید چمران جایگاه بسیار بالایی را در نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد و این مساله را می توان به وضوح در بیانات حضرت امام(ره) مشاهده کرد.
وی افزود: دشمن با یک برنامه ریزی دقیق و منسجم مسائل و مشکلاتی را برای کشور ما در اغتشاشات اخیر ایجاد کرد، اما در نهایت با درایت و بصیرت مردم ولایتمدار، مثل سابق در رسیدن به اهداف خود شکست خورد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: پس از اغتشاشات اخیر نقش بسیج اساتید در بحث تبیین مسائل کشور و روشنگری دوچندان شد.
وی تاکید کرد: دشمنان هدفشان تضعیف اقشار مختلف بسیج است، اما از این موضوع غافل هستند که بسیج بیدار است و این تفکر بسیجی است که همواره سبب یاس و ناامیدی دشمنان در زمینه های مختلف شده‌است.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: امروز مفتخریم که بیش از ۵۰ درصد مدیران دانشگاه از بین خانواده شهدا و ایثارگران هستند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح نیا سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: شهید چمران اهل جهاد و رزم بود، اما جهاد همراه با روح عارفانه او به وی شخصیت عارفانه بخشیده بود.
وی افزود: شهید چمران قبل از آنکه یک فرمانده نظامی باشد یک معلم اخلاق بود.
دکتر مرتضی ابراهیمی مسئول بسیج اساتید استان اردبیل نیز گفت: شهید چمران به ظاهر یک فرد است، اما در واقع هویتی را دریافت کرده و آن را تبدیل به کالای ابدی کرده است و این هویت را از معنی دنیای امروز و باورهایش بدست آورده است.
وی عنوان کرد: شهید چمران و شهید چمران ها عقیده و باورها را تثبیت کرده ‌اند و اکنون راه آن بزرگواران توسط اساتید متعهد و بسیجی تداوم می یابد.
گفتنی است این برنامه به صورت سراسری همزمان با سراسر کشور با سخنرانی مجازی دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
همچنین در این برنامه از برخی از اعضای بسیج اساتید دانشگاه های استان تجلیل به عمل آمد. پیش از برگزاری این مراسم نیز، اساتید با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه محقق اردبیلی، با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.
پایان خبر
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uma.ac.ir/find-15.183.30366.fa.html
برگشت به اصل مطلب