روابط عمومی- اخبار
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: ضرورت مشارکت خیرین در توسعه بخش های مختلف آموزش عالی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/2/17 - 14:00 | 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت مشارکت خیرین در توسعه بخش های مختلف آموزش عالی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی ۱۷ اردیبهشت در مراسم اختتامیه مهرواره برای ایران در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه حضور خیرین در دانشگاه محقق اردبیلی باعث کمک به دانشگاه و دانشجویان شده است، گفت: این دانشگاه دارای بیش از ۱۳ هزار دانشجوی ایرانی و بیش از ۵۰۰ دانشجوی خارجی بوده که برای ارائه خدمات خوابگاهی نیازمند یاری خیرین هستیم.
وی دانشجویان را آینده سازان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: با توجه به مسائل اقتصادی و فرهنگی حضور دانشجویان در خوابگاه های داخلی دانشگاه ضروری است.
چمنی با بیان اینکه کمک به مسائل معیشتی دانشجویان با مشارکت دانشگاه و خیرین در حال انجام است، تصریح کرد: در خصوص ساخت خوابگاه علاوه بر مشارکت خیرین با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) نیز برای ساخت ۲۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دو فاز ۱۰۰ واحدی عقد قرارداد کرده ایم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی همچنین بهره برداری از اولین خوابگاه متاهلی ۱۴ واحدی خیرساز طی سال های اخیر و بهره برداری از دومین خوابگاه متاهلی ۱۴ واحدی خیرساز طی ماه های آتی را یادآور شد.
حجت الاسلام عبداله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل نیز با بیان اینکه نقش گروه های جهادی و مراکز خیریه دانشگاهی در جامعه ممتاز و بی بدیل است،افزود: با توجه به برنامه کشوری تجلیل از گروه های جهادی و مراکز خیریه، این مهرواره در سطح دانشگاه های استان اردبیل برگزار می شود و از فعالان خیریه‌ ها و گروه ‌های جهادی استان تقدیر به عمل می آید. 
وی افزود: شناسایی و ساماندهی خدمات گروه های جهادی و مراکز خیریه، شبکه سازی، هم افزایی و استفاده از تجربیات این گروه ها حائز اهمیت است.
حسنی با بیان اینکه مرحله کشوری مهرواره برای ایران طی روزهای آینده توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور برگزار خواهد شد، گفت: برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: حضور خیرین در دانشگاه محقق اردبیلی و ساخت خوابگاه های متاهلی و رصدخانه و کمک به دانشجویان منشا خیر برای دانشگاه بوده است.
وی احداث خوابگاه های دانشجویی برای دانشگاه محقق اردبیلی بسیار مهم دانست و افزود: فعالیت خیرین در این حوزه یک سرمایه گذاری معنوی محسوب می شود.
دکتر مهدی داوری مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه خیرین با کمک به دانشگاه در اذهان مردم و دانشگاهیان ماندگار می شوند، گفت: در حال حاضر ۳۴۰ نفر یاریگر دانشجویان نیازمند دانشگاه محقق اردبیلی هستند که ماهانه بخشی از حقوق خود را به این امر اختصاص می دهند.
وی با اشاره به ساخت خوابگاه های متاهلی، رصدخانه، تعمیرات خوابگاه ها، حمایت از دانشجویان کم بضاعت مالی، بورسیه تحصیلی دانشجویان نیازمند، مساعدت مالی در هزینه جراحی و غیره توسط خیرین، تصریح کرد: تاسیس صندوق قرض الحسنه، بورسیه دانشجویان برتر، تکمیل رصدخانه، ساخت خوابگاه ۳۳ اتاقه فرهیختگان ماندگار، کلینیک و آزمایشگاه مرکزی نیز از نیازمندی های این بنیاد است.
داوری با بیان اینکه طی ۳ سال گذشته حدود ۶ میلیارد ریال از طریق بنیاد حامیان دانشگاه به دانشجویان نیازمند کمک شده است، ادامه داد: ارائه تسهیلات ازدواج دانشجویی و وام شرافتی با حمایت بنیاد حامیان علم و فناوری آغاز شده است.
گفتنی است در ادامه از خیرین و گروه های جهادی تجلیل به عمل آمد.
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uma.ac.ir/find-15.183.30123.fa.html
برگشت به اصل مطلب