روابط عمومی- اخبار
با پذیرش 302 مقاله؛ سومین همایش ملی آسیب شناسی روانی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/12/10 - 13:23 | 
سومین همایش ملی آسیب شناسی روانی با پذیرش ۳۰۲ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ۱۰ اسفند در سومین همایش ملی آسیب ‌شناسی روانی در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با برگزاری همایش های علمی محققان حوزه های تخصصی گردهم می آیند و ارتباطات علمی و پژوهش ها تقویت می شود.
وی با بیان اینکه پژوهش‌های صورت گرفته در سطح دانشگاه باعث بالا رفتن سطح امید در جامعه دانشگاهی می‌شود، افزود: با برگزاری همایش های علمی موانع و مشکلات علمی در آن رشته رفع خواهد شد.
رزمجو با اشاره به فعالیت های دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری، تصریح کرد: در راستای حمایت از پژوهشگران آئین نامه گرنت و پاداش مقالات بازنگری شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی بیان کرد: کتابخانه مرکزی این دانشگاه یکی از قوی‌ ترین پایگاه‌ های علمی بوده و به پایگاه‌ های بین ‌المللی متصل است.
وی تصریح کرد: اولین جشنواره دانشجویی پژوهشگران و فناوران برتر طی هفته آتی برگزار می‌ شود و در این جشنواره از بیش از ۶۵ نفر از دانشجویان برتر تجلیل به عمل خواهد آمد.
دکتر سجاد بشرپور دبیر علمی این همایش نیز گفت: در این همایش ۳۰۲ مقاله از نظر علمی مورد پذیرش قرار گرفت که از این تعداد ۱۸ مقاله برای ارائه در پنل ها انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه آسیب شناسی روانی جزو حوزه هایی است که دارای مرزهای مبهمی بوده، خاطر نشان کرد: در هرجامعه ‌ای ۲۵ درصد افراد به نوعی از مشکلات روانی رنج می ‌برند، با این حال انجام پژوهش‌ در قالب آسیب ‌شناسی روانی در این زمینه مؤثر واقع می‌شود.
دکتر مسلم ابوالحسن‌زاده فوق تخصص بیماری های تنی نیز به عنوان سخنران کلیدی این همایش بیان داشت: در روان‌ درمانی تغییری که منجر به بهبود علائم بیماری روانی می ‌شود در سطح مدارهای مغزی اتفاق می ‌افتد.
وی به ضرورت توجه دانشگاه ها و مراکز آموزشی به آموزش مهارت تاکید کرد و افزود: در کنار مهارت توجه به اخلاق نیز بسیار مهم است.
حجت الاسلام والمسلمین سیف‌الله مدبر عضو هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی نیز به عنوان سخنران کلیدی همایش سلامت روان از دیدگاه قرآن را ملزم به رعایت اخلاق در نظر گرفت و بیان کرد: از جمله اهداف ادیان مختلف سلامت روان انسان است.
وی همچنین نگاه سلبی و ایجابی را دو راهکار قرآن در این خصوص عنوان کرد.
پایان خبر

 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uma.ac.ir/find-15.183.29687.fa.html
برگشت به اصل مطلب