رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اسماعیل چمنی ۲۴ دی در نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وضعیت مالی دانشگاه در سالجاری، گفت: تلاش می کنیم با تامین اعتبار لازم در طول سال های آتی بخش اعظمی از کمبودهای دانشکده را مرتفع کنیم.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت اساتید حوزه علوم اجتماعی، علوم انسانی و علوم تربیتی در پست های مدیریتی دانشگاه، افزود: در خصوص مسائل فنی و عمرانی دانشکده علوم اجتماعی نیز پیگیری های لازم انجام خواهد شد.
چمنی راه اندازی ستاد توسعه استانی با محوریت دانشگاه محقق اردبیلی را یادآور شد و تصریح کرد: کارگروه های این ستاد نیز متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه و نمایندگان دستگاه های اجرایی استان تشکیل شده و در حال فعالیت هستند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت تاکید کرد و گفت: در راستای تحقق این مهم لازم است اعضای هیات علمی با توجه به رشته خود ارتباط موثری با جامعه و صنایع داشته باشند.
وی در خصوص تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه های جدید برای دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه قول مساعد داد و افزود: در خصوص اضافه شدن خرید کتاب به صورت محتوایی نیز در آئین نامه گرنت اعضای هیات علمی بررسی های لازم انجام خواهد گرفت.
چمنی خاطرنشان کرد: در خصوص جذب هیات علمی ۱۷ نفر برای سالجاری مجوز اخذ شده که با بررسی های صورت گرفته در خصوص نیازمندی های دانشکده، ۳ نفر از آن به دانشکده علوم اجتماعی اختصاص یافته است.
عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی وجود دانشگاه ها و درخشش اساتید در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی را از دستاوردهای بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: بحث هم اندیشی و ارج نهادن به نظرات اساتید دانشگاه بسیار مهم است و باید این چنین جلسات تداوم داشته باشد.
بهرام ایمانی رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این دانشکده از درخواست جذب ۷ عضو هیات علمی برای گروه های آموزشی دانشکده خبر داد و گفت: همچنین برای جذب ۶ دانشجوی عراقی رایزنی شده است.
وی از اقدام جهت اخذ مجوز تاسیس رشته های جدید برای دانشکده خبر داد و گفت: کلاس های مهارت های تدریس برای اساتید مدعو دانشگاه نیز برگزار شده است.
ایمانی از برنامه ریزی برای برگزاری کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای مدیدیت توسعه گردشگری پایدار طی سال آتی در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: مجوز ۲ نشریه برای دانشکده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ شده و دریافت مجوز انتشار ۶ مجله دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت ۷ انجمن علمی دانشجویی در سطح این دانشکده، تصریح کرد: تلاش ما این است تا برگزاری کارگاه های آموزشی و مهارتی، همسو با اهداف و سیاست های دانشکده باشد.
گفتنی است در ادامه عباس فنی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص رتبه های برتر فرهنگی در بخش های بسیج دانشجویی، تشکل های اسلامی، کانون های فرهنگی و هنری و انجمن های علمی و همکاری اساتید در برنامه های نوآورانه فرهنگی، جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری در خصوص بازنگری آئین نامه گرنت با رویکرد تشویق و حمایت از طرح های پژوهشی و بین سازمانی، تقی اکبری معاون اداری و مالی در خصوص تخصیص اعتبار به دانشکده برای خرید تجهیزات، اختصاص یک نفر نیرو به دانشکده و مسائل فنی دانشکده، اسماعیل گلی معاون دانشجویی در خصوص وضعیت خوابگاه ها و سلف دانشجویی و برخورد محترمانه با دانشجویان در کمیته انضباطی و تعدادی از اعضای هیات علمی به ارائه بیانات خود پرداختند.
پایان خبر
|