روابط عمومی- اخبار
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد: برنامه ریزی برای برطرف کردن کمبود خوابگاه دانشجویی در دانشگاه محقق اردبیلی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/9/29 - 19:39 | 
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: درخصوص جبران کمبود خوابگاه در این دانشگاه قرار است اعتباراتی برای تکمیل خوابگاه در حال ساخت درنظر گرفته شود و همچنین پروژه ساخت یک خوابگاه دیگر نیز به زودی انجام شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمد علی زلفی گل ۲۹ آذر در نشست خبری با اصحاب رسانه در اردبیل گفت: در خصوص جبران کمبود خوابگاه در این دانشگاه قرار است اعتباراتی برای تکمیل خوابگاه در حال ساخت درنظر گرفته شود و همچنین پروژه ساخت یک خوابگاه دیگر نیز به زودی انجام شود.
وی افزود: در راستای تجهیز آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه ها از جمله دانشگاه محقق اردبیلی اعتباری در نظر گرفته خواهد شد تا کمبود های آزمایشگاه ها به حداقل برسد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: اردبیل یکی از استان های زیبای کشور با ویژگی های منحصربفرد است و دانشگاه محقق اردبیلی نگین علمی این استان به شمار می رود.
زلفی گل بیان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی از اساتید مجرب و سطح بالا برخوردار است که سبب خواهد شد تا این دانشگاه در رتبه بندی های آینده ارتقا پیدا کند و سطح علمی آن بیش از پیش بالاتر رود.
وی در خصوص اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان عنوان کرد: بحث اشتغال یک مساله فرابخشی است و همت همگانی را می طلبد و در همین راستا وزارت علوم سعی بر ارائه آموزش های مهارت محور دارد تا فارغ التحصیلان در ورود به بازار کار کمترین دغدغه را داشته باشند.
پایان خبر
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uma.ac.ir/find-15.183.29156.fa.html
برگشت به اصل مطلب