دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور به ضرورت ایجاد زیست بوم فرهنگی در کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سیدمجید امامی ۱۰ مرداد در جلسه شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان اردبیل به ضرورت احیای نظام فرهنگی استان ها و کشور در سه سطح دولتی، عمومی و مردمی تاکید کرد و گفت: با احیای این دو ضرورت، دو مقوله عدالت فرهنگی و نشاط فرهنگی تحقق خواهد یافت.
وی با بیان اینکه فرهنگ عمومی و مدیریت آن یک سکه دو وجهی بوده که یک روی آن تغییر فرهنگی و روی دیگر آن تثبیت فرهنگی است، افزود: تغییر فرهنگی در اصالت، نوآوری و تحقق پویایی است.
امامی با بیان اینکه تاثیر پذیرش یک نظام فرهنگی از دیگر فرهنگ ها باید بررسی شود، تصریح کرد: کسی که نفوذ فرهنگی انجام ندهد، قطعا مورد نفوذ فرهنگی قرار خواهد گرفت.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور به ضرورت ایجاد زیست بوم فرهنگی در کشور تاکید کرد و گفت: هر شهر یک نظریه بوده و مدنیت خاص خود را دارد و در این راستا لازم است زیست بوم فرهنگی خاص خود را داشته باشد.
وی همچنین به ضرورت توجه به صنایع فرهنگی، رفتارسازی و مصرف فرهنگی تاکید کرد و افزود: خوشبختانه در استان اردبیل شاهد همدلی حداکثری در میان ارکان فرهنگی هستیم که این مهم یک امتیاز خوبی برای استان است.
امامی هویت دانشجویی را یکی از مسائل مهم دانست و تصریح کرد: باید طرحی روی لباس های دانشجویی طراحی شود که دانشجو به پوشیدن آن افتخار کند که نماد دانشگاهی وی است.
دکتر اسماعیل چمنی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امروز دغدغه اصلی کشور روی مسائل فرهنگی است، گفت: مقام معظم رهبری نیز دغدغه فرهنگی داشته و اولویت اصلی کشور را فرهنگ می دانند.
وی با بیان اینکه اگر فرهنگ درست نباشد، پیشرفت های مطلوبی در حوزه های مختلف حاصل نخواهد شد، افزود: در سطح دانشگاه ها اگر فرهنگ درست پژوهشی حاکم نباشد و فرهنگ ناب اسلامی مدنظر قرار نگیرد، از مسیر درست منحرف می شویم.
چمنی اولویت اصلی دانشگاه محقق اردبیلی را مسائل فرهنگی دانست و تاکید کرد: با تمام توان در خدمت فرهنگ و ارتقای آن در دانشگاه خواهم بود.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه طی سال های اخیر کارهای ارزشمندی در حوزه فرهنگی توسط واحدهای مختلف دانشگاه انجام شده است، تصریح کرد: با تلاش همکاران فرهنگ اصیل اسلامی را در دانشگاه ساری و جاری خواهیم کرد تا فرزندانی دین باور، دین مدار و اخلاق مدار تربیت کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل ضمن تقدیر از توجه ویژه سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی به حوزه فرهنگی و افزایش اعتبارات این حوزه، گفت: فرهنگ و فرهنگ سازی سرمایه گذاری معنوی است و بدون آن زندگی معنا ندارد.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ سازی همگان وظیفه دارند، افزود: برای رسیدن به هدف والای الهی نیز نیازمند فرهنگ سازی هستیم.
دکتر عباس فنی اصل رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان اردبیل نیز با اشاره به اقدامات فرهنگی دانشگاه ها در ایام مختلف، انجام این فعالیت ها و اولویت دار بودن آنها را امری بسیار مهم دانست.
وی با بیان اینکه شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان اردبیل به صورت منظم با حضور روسای دانشگاه ها، معاونان فرهنگی و مسئولان مربوطه برگزار می شود، افزود: وحدت و همدلی در اجرای برنامه های فرهنگی دانشگاه ها کاملا محسوس است.
دکتر مرتضی ابراهیمی رئیس سازمان بسیج اساتید استان اردبیل نیز گفت: شناسایی معضل، ارائه راهکار، اولویت بندی، اتخاذ تصمیم، اجرا و ارزیابی برای توفیق در حوزه مدیریت فرهنگی جامعه لازم است.
وی افزود: فرهنگ در مقوله صحبت و سخنرانی نیست بلکه در حوزه میدان عمل است و بی نتیجه ماندن برخی فعالیت های فرهنگی ناشی از نبود سنخیت بین برنامه ها و نیازهای فرهنگی است.
پایان خبر

|