روابط عمومی- اخبار
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: ارتقای رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی وبومتریکس دانشگاه های جهان

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/11/12 - 12:42 | 
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از ارتقای ۲۳۰ پله ای دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی وبومتریکس دانشگاه های جهان و ۷ پله ای در بین دانشگاه های کشور نسبت به سال ۲۰۱۸خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابوالفضل بضاعت پور با اعلام این خبر، گفت: در آخرین رتبه بندی منتشر شده وبومتریکس برای دانشگاه های دنیا (ژانویه ۲۰۲۰)، دانشگاه محقق اردبیلی با ۲۳۰ رتبه ارتقا در جهان و ۷ رتبه ارتقا در ایران، در جایگاه ۲۵۱۴ جهانی و ۵۰ کشور قرار گرفت. همچنین در بین دانشگاه های جامع کشور در رتبه ۲۵ قرار گرفت.
وی افزود: در این نظام رتبه بندی از چهار معیار شامل مجموع استنادات به مقالات نمایه شده دانشگاه در گوگل اسکالر، تعداد مقالات دانشگاه در بین ۱۰ درصد مقالات پراستناد سایماگو، تعداد صفحات نمایه شده وب سایت دانشگاه در گوگل و تعداد بک لینک ها به وب سایت دانشگاه، برای ارزیابی دانشگاه ها استفاده می شود که بر اساس آمار منتشر شده توسط وبومتریکس، در شاخص تعداد صفحات نمایه شده وب سایت دانشگاه  ۷۸۹ رتبه ارتقا در جهان، در شاخص تعداد استنادات در گوگل اسکالر ۸۶۱ رتبه ارتقا و در شاخص تعداد مقالات برتر ۱۳۵ رتبه ارتقا در جهان نسبت به رتبه بندی سال ۲۰۱۸ مشاهده می شود.
بضاعت پور ادامه داد:  از یک سال و نیم قبل برنامه هایی برای ارتقای شاخص های وبومتریک دانشگاه تدوین گردید که با اجرای دقیق این برنامه ها شاهد بهبود مستمر جایگاه دانشگاه محقق اردبیلی در این نظام رتبه بندی بوده ایم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به برخی از برنامه های اجرا شده، افزود: یکی از این برنامه ها راه اندازی سامانه مخزن علمی دانشگاه بود که سبب گردید تا تعداد صفحات نمایه شده دانشگاه در گوگل از ۴۶ هزار صفحه در سال ۲۰۱۸ به بیش از ۱۲۰ هزار صفحه در ژانویه ۲۰۲۰ افزایش یافته و رتبه جهانی دانشگاه در این شاخص ۷۸۹ پله بهبود یافت.
وی ادامه داد: راه اندازی سامانه پورتال پروفایل دانشجویان دکتری، مهاجرت از پروتکل http به پروتکل امن https، نظارت ۲۴ ساعته بر فعال بودن و در دسترس بودن تمامی سرویس های مبتنی بر وب دانشگاه، تجهیز مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه به سرورهای سریع، راه اندازی سامانه پشتیبان گیری آنلاین و نیز الزام تمامی واحدهای دانشگاه به قرار دادن اطلاعات کافی در زیرپورتال هایشان و انجام بهینه سازی های لازم در جهت افزایش سرعت لود صفحات زیرپورتال ها از سایر فعالیت های انجام شده در یک سال و نیم اخیر بوده است.
بضاعت پور ادامه داد: در این دوره نیز همچون دوره قبل، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف به ترتیب رتبه های اول تا سوم کشور را کسب نمودند و دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد و موسسه فناوری ماساچوست (MIT) نیز به ترتیب در جایگاه های اول تا سوم دنیا قرار گرفتند.
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.22262.fa.html
برگشت به اصل مطلب