روابط عمومی- اخبار
استاندار اردبیل عنوان کرد: نقش تاثیرگذار هنر در انتقال مهارت ‌های زندگی و آموزش خانواده ‌ها

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/8/12 - 09:09 | 
استاندار اردبیل به نقش تاثیرگذار هنر در انتقال مهارت ‌های زندگی و همچنین آموزش خانواده ‌ها تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس اکبر بهنام جو در نشست هم اندیشی فرهنگی و اجتماعی با موضوع بررسی وضعیت خشونت در استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ما باید واقعیت ‌های جامعه را به درستی قبول کنیم، گفت: همچنین عوامل موثر در زندگی اجتماعی به ویژه بسترهای تولید آسیب اجتماعی به درستی احصا شده و هرکس با احساس مسئولیت درصدد کاهش این آسیب‌ ها و دغدغه ‌ها باشد.
وی با اشاره به نقش بی ‌بدیل هنر در انتقال مهارت ‌های زندگی و همچنین آموزش خانواده‌ها، تصریح کرد: هم صداوسیما و هم سایر نهادها با بهره ‌گیری از ابزار هنر باید به این حرکت زیربنایی کمک کنند و در کنار آن در قالب برنامه ‌های مناسبتی و همایش‌هایی که برگزار می ‌شود، ابعاد فرهنگی و پیشگیری از آسیب‌ های اجتماعی به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار گیرد.
بهنام جو افزود: همه مدیران ذیربط در استان اردبیل در پی یافتن راهکارهای مناسب برای پایین آوردن هرچه سریع تر این معضل اجتماعی در این استان هستند و هدف از برگزاری نشست ‌های متعدد با موضوعات فرهنگی و اجتماعی تحقق این مهم با استفاده از نظرات کارشناسان و افراد صاحب نظر است.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل با بیان اینکه امروز مردم از ابزار تصویری و فضای مجازی استفاده می کنند، گفت: متاسفانه نتوانسته ایم زیبایی های دین و قرآن را در قالب هنر به مردم نشان دهیم.
وی با بیان اینکه برگزاری چنین جلسات مبارکی باید دارای خروجی باشد، تصریح کرد: انتظار می رود نظرات و پیشنهادات و راهکارهای ارائه شده توسط نخبگان فرهنگی، علمی و سیاسی در این جلسات، مصوب، ابلاغ و اجرایی شود.
یوسف خدادادی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه اردبیل یکی از استان های امن کشور است، گفت: اردبیل از حیث مباحث امنیتی در رتبه های اول تا سوم و به عبارتی در رتبه برتر کشور قرار دارد؛ چراکه جرائم سازمان یافته، حرفه ای، خطرناک و خشن در استان وجود ندارد یا بسیار کم است.
وی با بیان اینکه خشونت های جزئی، سبک و خرد در استان شایع و متداول بوده که این ها نیز دارای ریشه فرهنگی هستند، افزود: طبق آمارهای رسمی در سال ۱۳۹۷ در مقایسه با سال ۱۳۹۶، ۱۲۲ هزار پرونده قضایی داشتیم که ۴۵ هزار فقره آن مربوط به مساله خشونت بود.
خدادی با بیان اینکه بحث خشونت با غیرت، تعصب و قاطعیت بجا و به موقع متفاوت است، تصریح کرد: حدود ۵۰ علت برای خشونت احصا شده و راهکارهایی نیز متناسب با این علل شناسایی شده است.
گفتنی است در ادامه مدیران دستگاه های اجرایی، اساتید دانشگاه و صاحبنظران در این خصوص به ارائه پیشنهادات و راهکارهای خود پرداختند.
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.21105.fa.html
برگشت به اصل مطلب