نشست فرهنگی ـ سیاسی به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر با حضور اعضای بسیج اساتید استان اردبیل در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی تشکیل شد. در این نشست دکتر ابراهیمی، رییس بسیج اساتید استان ضمن خیرمقدم گویی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران مرهون جانفشانی های جوانان و مردم عادی این سرزمین بود.
وی گفت: امروز دشمن برای مهار تفکر انقلابی امام (ره) به میدان آمده است و سعی در محدود نمودن و محصور نمودن این اندیشه ناب در ایران را دارد. تمام تحریم ها و فشارها روی همین موضوع تمرکز یافته است. در خوش بینانه ترین حالت با ایران رقابت و شاید حسادت دارند؛ اما پیروزی از آن حق است.
دکتر گنجی در این نشست ضمن تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران پدیده نوینی در قالب یک اندیشه و مکتب فراروی مردم مظلوم و مستضعف جهان قرار داد. چرا که در آن زمان به غیر از سوسیالیسم و کاپیتالیسم به عنوان الگوی خیزش مردمی اندیشه جدیدی متصور نبود. رییس دانشگاه محقق اردبیلی، تحلیل تک بعدی در مورد عوامل بوجود آورنده انقلاب را مردود دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران، یک انقلاب مردمی برپایه مکتب اسلام و با شرکت همه اقوام و تحت رهبری معمار کبیر انقلاب صورت گرفت. وی راز ماندگاری و عدم انحراف انقلاب را حضور روحانیت در کنار مردم انقلابی و رهبری امام خامنه ای دانست.
در ادامه نشست، دکتر خوش طینت و دکتر سلیمی، رؤسای دانشگاه های پیام نور و آزاد اسلامی استان اردبیل و همچنین حجت الاسلام علی نسب و حجت الاسلام واحدی زاده، مسؤولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های محقق اردبیلی و آزاد اسلامی اردبیل به ایراد سخن پرداختند.
|