معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: فریبا ازهری دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی در رشته نقاشی پس از انتخاب در مراحل دانشگاهی و کشوری سی و دومین جشنوراه قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به مرحله ملی این جشنواره راه پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل افزود: قبل از این نیز 5 نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی یعنی مرضیه شهیدی، جعفر دیوانبگی، آرش سلیملر، زهرا زایر و محمد مافی در رشته های شعر، نرم افزار، وبلاگ نویسی، پرسمان معارفی و حفظ موضوعی به مرحله ملی راه یافته بودند.
خاطر نشان می شود سی و دومین جشنواره ملی قرآن با حضور برگزیدگان مراحل سراسری وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های پیام نور، فنی و حرفه ای، علمی کاربردی، آزاد اسلامی، علوم و معارف قرآنی و فرهنگیان در تاریخ ۶ تا ۸ آذر ماه به میزبانی وزارت بهداشت در حوزه هنری شهر تهران برگزار می شود.
|