روابط عمومی- اخبار
جشن ربیع در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها

همزمان با آغازین روزهای ماه ربیع الاول، جشن ربیع ویژه بانوان در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این جشن با بیان اینکه دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه از سال گذشته در دانشگاه محقق اردبیلی ایجاد شده است، گفت: این دفتر تاسیس شد تا زنان و دختران دانشگاهی ملجائی برای مراجعه و بیان مسائل خاص خود داشته باشند.

وی با بیان اینکه دفاع از حقوق زنان یکی دیگر از اهداف ایجاد این دفتر است، افزود: یک مدیر زمانی می تواند هنر خود را نشان دهد که از هر جناح سیاسی هم باشد، بتواند همه را قانع کرده و نشان دهد گزینه مناسبی است.

صادقی تاکید کرد: جامعه زمانی موفق است که زنان از حقوق مردان و مردان از حقوق زنان دفاع کنند و در مقابل حقوق یکدیگر ایستادگی نکنند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی لازمه زندگی موفق را داشتن همسر و خانواده مناسب دانست و تصریح کرد: در جامعه ای که مرد و زن به عنوان دو بال پرواز برای پرنده در کنار هم نباشند، آن جامعه به سرمنزل مقصود نمی رسد.

وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای دنیا، اشتغال زن یک امر طبیعی است، خاطرنشان کرد: هیچ نهاد و واحد صنفی بدون احترام برقرار نمی ماند.

صادقی با بیان اینکه رعایت حقوق و حدود زنان به عنوان قشر بالنده جامعه وظیفه ما است، اظهارامیدواری کرد: در آینده نزدیک از حضور زنان در کمیسیون ها و مدیریت های دانشگاه بیشتر استفاده کنیم.

میترا اجودی مدیر دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه این دفتر از آذرماه سال 1393 ایجاد شده است، گفت: فعالیت های مشاوره، پاسخگویی به مباحث روانشناسی، مذهبی و ... از جمله اقدامات این دفتر می باشد.

وی همچنین خواستار جامه عمل پوشاندن مسئولین دانشگاه به درخواست های زنان دانشگاهی شد.

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.5789.fa.html
برگشت به اصل مطلب