روابط عمومی- اخبار
برگزاری یادواره شهدای روستای شندرشامی با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها

    یادواره شهدای روستای شندرشامی با همکاری جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی و ناحیه بسیج دانشجویی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در محل مسجد این روستا برگزار شد.

  به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام سیف الله مدبر، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم با بیان اینکه عزت و سربلندی جامعه امروز نشأت گرفته از جانفشانی های شهدا است، گفت: تابلو و نشانه حق و حقیقت را باید در راه راست و ادامه راه شهدا جستجو کنیم.

  وی با بیان اینکه یوم الله به یک روز خاص اختصاص ندارد، افزود: انسان هر روزی را که با یاد خدا و دین اسلام زندگی کند، آن روز یوم الله است.

  مدبر همگان را به ذکر و یاد خداوند دعوت و تصریح کرد: انسان باید دین دار بوده و همراه با دین زندگی کرده و دین را سرلوحه زندگی خود قرار دهد.

  سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به آثار و تبعات منفی ماهواره، تاکید کرد: انسان نمی تواند با نگاه کردن به ماهواره مسیر درست زندگی را بپیماید.

  گفتنی است خاطره گویی توسط رزمنده دفاع مقدس، اجرای سرود و مداحی از دیگر بخش های این مراسم معنوی است.

  شایان ذکر است حجت الاسلام سیف الله مدبر سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و پرفسور محمد نریمانی قائم مقام رئیس و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه از بخش های مختلف اردوهای جهادی در این روستا بازدید به عمل آوردند.

  

************************************

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.4905.fa.html
برگشت به اصل مطلب