روابط عمومی- اخبار
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: واقعیت‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دانشگاه‌های دنیا تبیین شد

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/7/1 - 12:51 | 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: واقعیت‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دانشگاه‌های دنیا تبیین شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسن‌زاده اول مهر در نشست نقش دانشگاهیان در دوران پساجنگ در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، گفت: در این جنگ بر همه جهان عیان شد که پشت پرده همه اتفاقات آمریکا بود.
حسن زاده افزود: قدرت دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران باعث شد که دشمن بعد از ۱۲ روز درخواست آتش‌بس کند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در روز دوم جنگ جلسه روسای دانشگاه‌ها با تدبیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار و دیپلماسی علمی آغاز شد تا دانشگاه‌های دنیا را از واقعیت‌های این جنگ مطلع سازیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی با ۳۷ دانشگاه خارجی تفاهم‌نامه همکاری دارد، ادامه داد: ما نیز واقعیت‌های جنگ را از طریق ایمیل به آنها ارسال کردیم تا آنها نیز از حقانیت جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل نیز با بیان اینکه اگر بخواهیم آینده را بشناسیم باید گذاشته را بدانیم، گفت: امروز بهترین کتابچه بصیرتی و آگاهی برای ما بیانیه گام دوم انقلاب است.
وی با بیان اینکه امنیت و آسایش امروز را مدیون شهدا و ایثارگران هستیم، افزود: بر همه ما فرض است که نسبت به بیانیه گام دوم انقلاب توجه بیشتری داشته باشیم و آنرا در میان جامعه دانشگاهی تبیین کنیم.
پایان خبر
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.36885.fa.html
برگشت به اصل مطلب