روابط عمومی- اخبار
دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی منصوب شد

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/10/12 - 11:53 | 
طی حکمی از سوی دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، قاسم نوجامه به عنوان دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی منصوب و معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه دارای حدود ۱۵ هزار نفر دانشجو در رده سنی ۱۸ الی ۲۷ سال، یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بین‌المللی، ۴۲۰ عضو هیات علمی و ۵۰۰ نفر کارمند است، گفت: از این تعداد دانشجو، حدود ۴ هزار و ۵۰۰ دانشجو ساکن خوابگاه‌ها هستند.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان فرزندان ما هستند و در صورت داشتن خطاهای کوچک باید به آنها کمک کنیم و مشکلات آنان را حل کنیم، افزود: لازم و ضروری است که برای فرزندان خود وقت و انرژی صرف کنیم و آنها را با بحران‌های احتمالی آشنا و آگاه سازیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه برای مسائل و مشکلات احتمالی باید راهکار داشته باشیم، ادامه داد: در دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص بودجه فرهنگی محدودیتی وجود ندارد؛ بطوریکه بودجه فرهنگی این دانشگاه از ۶ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به ۱۱۵ میلیارد ریال در سالجاری افزایش یافته است.
وی از افزایش چشمگیر اردوهای فرهنگی و زیارتی دانشجویان طی ۲ سال اخیر خبر داد و تصریح کرد: در حوزه توجه به ازدواج آسان نیز یک بلوک خوابگاه ۱۴ واحدی متاهلی در سال ۱۴۰۰ و یک بلوک خوابگاه ۱۴ واحدی متاهلی در سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسیده‌اند. همچنین عملیات احداث ۲ بلوک خوابگاه متاهلی ۲۸ واحدی نیز که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، تا پایان سالجاری اتمام و به بهره‌برداری خواهند رسید. همچنین ۲ بلوک خوابگاه ۶۶ واحدی نیز سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه از دبیر جدید شورا انتظار می‌رود رویکرد جدیدی را برای شورا طراحی کند، گفت: در این خصوص دانشگاه نیز حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم میرعباس‌زاده دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل با بیان اینکه حضور در محیط دانشگاه باعث شور و شعف خاصی در انسان می‌شود، گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهره فرهنگی به خود گرفته است.
وی با بیان اینکه ۳ درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی باید به این حوزه اختصاص یابد، افزود: نهادهای فرهنگی باید در ۳ حوزه محتواسازی، اجرایی و نظارتی فعالیت و به وظایف خود عمل نمایند تا به مطلوب برسیم.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل با تاکید بر اینکه دانشگاه باید قلب تپنده ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان بوده و نسبت به تولید محتوا اقدام نماید، خاطرنشان کرد: سامانه سو نیز به منظور گزارش مشکلات دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شده است.
دکتر عباس فنی‌اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی از لحاظ مالی هیچگونه محدودیتی در این دانشگاه وجود ندارد، ادامه داد: با حمایت دانشگاه از فعالیت‌های فرهنگی، شاهد انتخاب دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه برتر در جشنواره‌های قرآن و عترت، رویش و حرکت طی سال‌های اخیر بوده‌ایم.
قاسم نوجامه دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی نیز توجه به حوزه آسیب‌های اجتماعی را مهم برشمرد و گفت: محتواسازی در این خصوص مدنظر شورا خواهد بود.
وی با اشاره به عزم جدی برای راه‌اندازی نشریه تخصصی در این حوزه، ادامه داد: مخاطب‌شناسی ما علاوه بر دانشگاه در سطح جامعه خواهد بود.
دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی در حوزه ازدواج آسان و افزایش قدرت نه گفتن خبر داد.
گفتنی است در ادامه حکم قاسم نوجامه به عنوان دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی به وی اعطا شد.
پایان خبر
 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.33028.fa.html
برگشت به اصل مطلب