روابط عمومی- اخبار
دبیر هیات اجرایی دانشگاه خبر داد: بررسی پرونده ۹ نفر از کارمندان دانشگاه در هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه محقق اردبیلی

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/10/8 - 10:11 | 
مدیر امور اداری و دبیر هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه محقق اردبیلی از بررسی پرونده ۹ نفر از کارمندان این دانشگاه در هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سیدناصر هاشمی با اعلام این خبر افزود: در جلسه هیات اجرایی منابع انسانی دانشگاه با انتصاب شاهپور زبردست به سمت کارشناس مسئولی، احتساب مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد سیامک امیدی و تغییر عنوان شغلی مژگان کامجو موافقت شد.
وی از موافقت با تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر به رسمی  علی عبادی، فاطمه علیزاده و سارا موسوی خبر داد و ادامه داد: همچنین در این جلسه با ارتقای رتبه شغلی اژدر مصروفی به مهارتی، دلاور ندرتی به رتبه ۱ و منیژه فیضی به رتبه ۳ موافقت شد.
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://uma.ac.ir/find-15.183.27168.fa.html
برگشت به اصل مطلب