روابط عمومی- اخبار
انتخاب دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی استان اردبیل

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/6/29 - 09:32 | 
دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دستگاه برتر گروه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جشنواره شهید رجایی استان اردبیل در سال ۱۳۹۸ انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس اکبر بهنام جو استاندار اردبیل در مراسم معرفی و تجلیل از دستگاه های برتر در جشنواره شهید رجایی استان اردبیل با بیان اینکه در حال حاضر استان اردبیل به سمت توسعه و رشد در حال حرکت بوده و شاهد جهش خوبی در این خصوص هستیم، گفت: این رشد و توسعه مدیون تلاش مدیران و فعالیت کارکنان دستگاه های اجرایی است.
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی از زمان حضور دکتر حبیبی شاهد جهش خوبی بوده است، افزود: طی سال های اخیر شاهد افزایش بهره وری در دانشگاه بودیم و رتبه دانشگاه در مجامع ملی و بین المللی ارتقا یافته است.
گفتنی است ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی هر ساله انجام و نتیجه آن در جشنواره شهید رجایی اعلام می شود که دانشگاه محقق اردبیلی بر اساس نتایج نظام سنجش و ارزیابی عملکرد شاخص های عمومی و اختصاصی در جشنواره شهید رجایی سال ۱۳۹۸ استان اردبیل به عنوان دستگاه برتر گروه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی انتخاب شده است.
 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی:
http://www.uma.ac.ir/find-15.183.24309.fa.html
برگشت به اصل مطلب