مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از مشارکت فعالانه دانشکده ها در ارتقای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر فرشاد کیوان بهجو از مشارکت فعالانه دانشکده ها در ارتقای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: علاوه بر برنامه های اجراشده توسط انجمن های علمی در دانشکده ها، طی دو نیمسال اول و دوم سالتحصیلی 96-1395 تعداد 164 برنامه متنوع فرهنگی و اجتماعی نیز در دانشکده ها اجرا شده که تعداد این برنامه ها نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از 2 برابر شده است.
وی با مثبت ارزیابی نمودن انتخاب و حضور مشاوران فرهنگی در دانشکده ها که از ابتدای سال 1394 شروع بکار نموده اند؛ اظهار امیدواری کرد: هر ساله شاهد رشد چشمگیر در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها باشیم.
کیوان بهجو با تاکید بر لزوم مشارکت بیشتر دانشکده ها در اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و اجتماعی به منظور رسیدن به هدف بلند مدت ایجاد دانشگاه فرهنگ ساز و کاهش تصدی گری در برنامه های فرهنگی و اجتماعی، ادامه داد: به منظور رسیدن به این مهم از ابتدای سال 1396 بودجه فرهنگی دانشکده ها به صورت مستقل در اختیار هر دانشکده قرار گرفته است.
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر رویکرد ارزیابی و نظارت مستمر بر برنامه های فعالیت فرهنگی دانشگاه، افزود: در این راستا فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها طی دو نیمسال اول و دوم سالتحصیلی 96-1395 با استفاده از شاخص های کمی و کیفی مناسب ارزیابی شد.
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اضافه کرد: در بین 5 دانشکده سایت اصلی دانشگاه، دانشکده ادبیات و علوم انسانی موفق به کسب رتبه اول و دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی موفق به کسب رتبه دوم شد؛ همچنین دانشکده کشاورزی مشگین شهر در بین دانشکده های اقماری رتبه اول را کسب نمود.
|